Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. října 2023 20:58

A milostpán měl dneska narozeniny. Pročež jsem si koupila botky, aby měl radost A měl

Offline jerry
11402 příspěvků moje polička 30. října 2023 20:59

barbucha 

To je hezké, žes mu udělala takovou radost

Ale pěkné fakt jsou.

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 30. října 2023 21:01
Reakce na Kan:

barbucha Fakt? To se stalo??? 

​Stalo, tak jak to RoSa popisuje.

Offline milacka
5894 příspěvků moje polička 30. října 2023 21:59
Reakce na barbucha:

A milostpán měl dneska narozeniny. Pročež jsem si koupila botky, aby měl radost A měl

​milujem takéto darčeky

Offline notna
9618 příspěvků moje polička 30. října 2023 22:03
Reakce na RoSa:

Pinot Noir ano, je to kůže... kupuju boty někdy 39 někdy 40 (Vagabond mám vždycky 39), a tyhle nejsou uplně těsný "naknop", řekla bych tak plus 1/3 čísla, píšou, že je trošku větší... musí se to přitáhnout tkaničkama...

edit (to není pro Tebe, pinotko, ale tak obecně!!!): jo a teda chtěla bych zmínit, že pokud si je někdo vezme, tak už je zpátky nevezmu a žijou si vlastním životem... to mě jen napadlo, protože jsem si vzpomněla, jak tady kdysi barbucha prodala dost výhodně nějaký kalhoty a pak se jedna-nebudu-jmenovat snažila jí je po čase přes dvě kolena prodat zpátky (jakože je koupila tady od někoho, neseděj jí a od barb. chce vrátit peníze) ... docela jsme čuměly, co jsou lidi schopný vymyslet...

​Nene!

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 30. října 2023 22:08

barbuchaHahahaha.

Hele já si kvůli vám koupila strašně moc věcí, takže určitě mám taky nárok na nějaky bolestný!

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 31. října 2023 08:35

Karja 

Určitě! Za tu duševní újmu kvůli utracenejm penězům si zasloužíš něco novýho

Offline RoSa
10253 příspěvků moje polička 31. října 2023 08:51

notna jojo! lidi si pletou privátní prodej s eshopem... nesedí-nelíbí-nezajímá... eště by tak chyběla reklamace

ale mně to je fakt líto poslat zpátky ty boty, když jsou skoro za třetinovou cenu... tak chci udělat dobrej skutek, no... jinak je mi fuk, jestli mi prachy vrátí eshop Zalando nebo někdo tady si to výhodně koupí - s balíkem/vratkou na výdejnu musim tak jako tak...

Offline Antje
příspěvků moje polička 31. října 2023 09:29

barbucha premyslim kdo je tak...

uplne me to otravilo za tebe.

Offline notna
9618 příspěvků moje polička 31. října 2023 09:35

RoSa Aby nedošlo k mýlce! Chápu, že jsi boty nabídla k prodeji tady. Směju se té historce. To je fakt bizár. Akorát mi teď bude vrtat hlavou, kdo to byl

Offline RoSa
10253 příspěvků moje polička 31. října 2023 10:36

notna neboj, ona moc nepřispívá/nepřispívala, spíš v parfémech bych řekla... tady mezi náma, co sem furt něco píšeme, to nikdo nebyl...

ale stejně je to logika: jakože barbucha nechá kolovati, a pokud se to nebude nikomu hodit/líbit, vrátí prachy tomu poslednímu a vezme zpátky povyzkoušenej utahanej kus (víme, jak vypadaj věci v obchodech, kdy se do nich snaží dostat o tři velikosti větší hrošice - roztrhaný švy, utrhaný knoflíky, ušmudlaný od makeupu...) ... no a taky lhůta na vrácení do eshopu mezitim v pr...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:01

#barbucha Já už se nedivím ničemu, zveřejnila jsem tu jednu fb skupinu kam chodím a jedna z těch inteligentních tady, mě začala pronásledovat.

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:06

Antje 

Tak mě to je chvilkově zaskočilo, s posláním do háje už jsem neměla problém

A zaskočilo mě spíš to křivácký jednání, anžto mi dotyčná výslovně psala o kalhotách, který jsem "zapůjčila k vyzkoušení" ať si je přijdu vyzvednout zpátky - no dobrej pokus, ale proč mi je teda ta první kupující rovnou zaplatila, že jo. Že je pak prodala dál, se mnou už nemá nic společnýho. Ale možná to dotyčná zkusila nejdřív na ni a s podobným úspěchem tak se pak pokusila ještě u mě... kdyby šlo o tisíce tak neřeknu, ale já tak draho neprodávám... a hlavně nejsem ráda za debila co si ani nepamatuje jestli prodal nebo "zapůjčil". 

No jo, lidé jsou různé. Ale byl to zvláštní zážitek...

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:09

Kan 

To by ti mělo lichotit - seš prostě výrazná osobnost, imponující prostému lidu!

Offline stes
9494 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:29

Kan Jako jak pronásledovat? že ti píše osobní zprávy či co? 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:43

Na cervencove svatky letenky do finska. Dva dny v helsinkach, dva dny v kuopio. Kdybyste nejaka z vas touzila po par dnech na severu, dejte vedet, mam bookly ubytko pro dva, ale jedu sama. Air baltic ted ma vyhodnou akci za cca 1600 korun zpatecni :)))

Offline Muslik
587 příspěvků moje polička 31. října 2023 11:49

Nemáte někdo v dospozici jakýkoli slevovy kupón na neslevnene zboží About you?

Offline JankaM
3149 příspěvků moje polička 31. října 2023 12:43

Muslik nemá něco Agáta? AGATA20 nebo tak něco? jestli to tedy ještě platí

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 31. října 2023 12:54

barbucha tvl ako toto moze niekomu napadnut? a este si si ich mala prist osobne vyzdvihnut?

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 31. října 2023 13:15

Mrakoplas 

Nojo. To hned tak někdo nevymyslí