Muslik nemá něco Agáta? AGATA20 nebo tak něco? jestli to tedy ještě platí
Děkuji moc, funguje!!!!!!!
Muslik nemá něco Agáta? AGATA20 nebo tak něco? jestli to tedy ještě platí
Děkuji moc, funguje!!!!!!!
barbucha jsou krasne! At se dobre nosi.
marieu Ja si za atestaci asi poridila dite
. Nic jineho me nenapada! Ale ted jsem si k pulkulatinam koupila peknou malou Furlu a parku Didrickson a oboji byl skvely kup. Parku ted taham porad a kabelku jsem taky pekne protahla...jeste bych rada nejaky jednoduchy sperk/nausnice. A libi se mi veci, co postujes. Jeste pred lety bych to uplne presla, byla jsem styl saty sacko nejlepe v cervene barve, ale s kratkymi suknemi a botami na podpatku je amen. Uz je to dziny, parka/trench, svetry, saly a pohodlne boty. A vsechno v zemitych pdstinech, aby se to dalo kombinovat.
Jos tak já v podstatě taky, jakmile jsem se otřepala z nejhoršího, protože jsem to jaro měla trojboj - máma onko léčba- babička 93 let v přiměřeně špatném/dobrém stavu- atestace. A k tomu práce a služby, samozřejmě. Ale ten svetr jsem zkrátka za ty odměny chtěla. Konec off topic.
Jos jooo parka Didrickson.. měla jsem 2× v košíku na Remixu a pokaždé prošvihla.. stejně jako péřový spacák z Espritu - tak teď si budu nadávat a mrznout :) Ta parka je fakt pěkná.
Muslik About you má snad každý víkend slevy, a padá tam fakt hodně zboží. Prostě najednou je o víkendu to zboží třeba o 40procent levnější.
Garfie Vůbec netuším a docela mě to děsí.
Boudicca Wode na cestě. A ze studijních důvodů jsem přihodila vzorek Nexinu a Ormonde Elixir, tak se těším
Boudica je moc pěkná
Miru , to je. Kdysi byla ještě na parfums.cz za hubičku, asi třináct stovek...
Vagabond Kenova na Zalando Lounge za krásných 1800. ![]()
Sweet Potato jako tytéž, co jsem minulý týden koupila za 4300? ![]()
Pinot Noir to byla chyba! já jedny Kenova a jedny perka vel.39 ještě v krabici budu dávat do frcu, zas za lidovou cenu... jen to musim vyfotit...
Sweet Potato Taky mi jedou:D ale jsou nějaký vyšší než jsem měla předtím.
Ještě mi teda jedou nějaký Zoe...No tím si nejsem moc jistá, ale to tam nešlo nechat.
Pinot NoirPromiňpromiňpromiň
Sweet Potatojá koupila boty dětem,doufám, že jim budou.
RoSa Ty Kenova bys možná mohla dát do frcu tady? 39 bych užila a nějak nemám nervy na nákupy.
andulka01 však tak jsem to myslela, na mimáče apod. nemám nervy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.