Luna jen pred Uniqlo trochu varuju stran prepravy. Nechaj si zaplatit 10€ za prepravne, zadny limit, nad ktery by byl free shipping.
Vraceni maji taky zpoplatneny.. A za tuhle sumu to nemecky dhl preda cesky poste, co balik ulozi a jako novinku uz ani listek o zastizeni nehodi. Pak teda jeste ta min. pulhodinova fronta na prepazce. ![]()
S*ou me tim znacne, protoze hadry dobry, mam rada ty jejich perovy bundy.
Dekuju vsem za pochvaly satu...!![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Pavlenadobrý přepadení , šaty Ti moc sluší
Pavlena šaty jsou vážně super a moc ti sluší
Koupila jsem si digitální piano. Zdravím tímto Pinot Noir , která mi byla inspirací ![]()
zelene.oko jů, mám radost!
Já se po letech rozhodla to trochu zase oprášit, ale rychlost, jakou se učím něco nového, je...no, šnek je podle toho Formule 1, tak tu rodina už měsíc poslouchá melodii z Interstellar ![]()
Pinot Noir Mně se včera podařilo oprášit Fur Elise, i po 25 letech to v prstech i hlavě je, což je paráda. A začala jsem pracovat na pasáži z Bohemian Rhapsody a to budu mít asi tak na příštích deset let
Ale teda baví mě to moc.
koupila jsem si novou prehazku na kolo, v zime budu montovat v obyvaku, bude sranda :D

Lilly_Ku ta je super, budes spokojena:)
Koupila jsem synovci k narozeninám dva vinyly. Poprvé jsme ho vzali na jejich koncert, když mu bylo asi sedm :-).

999 skvely dar :)
Zimni boty na zalando lounge, bikkembergs. Jsem zvedava, jak budou vypadat...

999 to je skvelý darček ![]()
999 To je skvělý dárek!
vracel jste někdo do Bonprixu? byla to moje první objednávka tam... objednala jsem si svetr ve dvou velikostech, takže zcela určitě budu vracet...
jak to probíhá? je v zásilce formulář na vratky nebo přes web? a přes jakou společnost se vrací?
RoSaformulář mají a posílají v baliku, zabalit nejlépe do originálního obalu a posílám zpět poštou. Vrácení peněz na účet ze kterého se platilo. Vše úplně bez problémů.
rysamona super, díky moc! a vratka je předplacená nebo jaký produkt u pošty zvolit? pojištěný doporučený balíček?
RoSa předplacená není. asi by to šlo i obyčejně, ale raději si připlatím takže jak říkáš doporučeně s pojištěním.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY