RoSa Reserved a za směšnou cenu (jsou teda v dětském, ale až do velikosti 40) moc od nich nečekám, ale radost myslím, udělají
Co jste si dnes koupili/y?
stes len pozor ja som objednala najprv XL a následne vrátila a vymenila za M. Takze je dosť veľká, ale inak je úžasná
Janulik03 no ale ten je muchlaci moc ![]()
moora no veď to ![]()
Janulik03 ten je boží, takhle na zimu
Mám asi ten samý v tyrkysové, kupovala jsem přesně před rokem a pořád se na něj chodívám "projít" naboso. Zajímavý je, že kocour ho miluje, ale kočka na něj nevkročí, normálně ho přeskakuje.
A máš krásnou stojací lampu.
andulka01 diik, tiez chodim bosky, a muz má zakázané naň stúpať v papuciach.![]()
Samozrejme že nie vážne, keď môže pes.....![]()
Janulik03 no ale, pes ho načechrá, že jo, kdežto muž v papučích ne.
Janulik03 mam 36 a vzala jsem S, tak uvidim. Nemam ráda, kdyz se mi něco zařezává do špíčku, to tam raději utahnu gumu.
Janulik03 Tak Betty Roční užívání a občasný přechod v botech na něm není vůbec znát. Ale teda nemám ho pod stolkem, takže do něj nepadaj drobky a zatím se do něj nerozlilo ani víno (klepklep). No ale je boží, když se vyluxuje (učeše) a pak na něm jsou ty první stopy, to je jak do sněhu ![]()
Akorát ty kočky jsou z něj hrozně elektrický ![]()
continuity to je nádherná sukně!!
marieu nechceš prozradit, co to bylo za zákrok? (Raduju se s Tebou!)

A continuity posíláme účtenku
Chceš se zúčastnit slosování?
moora Prosimte mas odkaz? Tenhle strih je bozi. Je zavinovaci? Jestli jo, tak se asi pridam.
Luna zavinovaci neni. Ta, co uvadej, ze zlata, tak v realu je hnedocerna menava.
https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/sukne/damska-sukne-textilni-taftani,p-30566
Janulik03 A ty polštářky!
Kokoska myslis tie pod oknom? To je miesto vnukovo, ten si tam číta, alebo hrá na tablete. Radiator za chrbtom je top.
Janulik03 ano, ty, jsou moc hezké!
Kokoska vankúšov nikdy nie je dosť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY