Co jste si dnes koupili/y?
Možná si pamatujete moje letité váhání nad zimní bundou, zdravím Zarinya . Tak letos jsem podlehla. Asi už je za zenitem, ale to já taķy![]()

Z Arketu mi jede prošívanej kabát a vánoční ozdoby
a z Levisu dvoje džíny, modrý a černý. Ty slevy by měli zakázat, člověk by přišel pomalu na buben! Naštěstí kolikrát přijdou ještě slevy slev (tentokrát u kabátu i u džín) a já jen čekám, kdy to začnou dávat zadarmo
V eobuvi mám připravený marteny, tam se ještě uvidí...
Mezitím je nutný postarat se taky o domácnost, takže v Ikea zakoupeny dva chlupatý koberce (zdravím Janulik03). To bude mít Poppy zas na co házet šavli ![]()
A já sukni, tuhle ale černou. Jen já té fotce není nic vidět. Přišla mi sleva.
v tatuumu? Tu mam je skvela, miluju ji. Rikas, ze maj i jiny barvy? ![]()
Pro sebe, ségru, neteř a přítelovu mladší dceru. Těším se na společné foto ![]()

barbucha haha , tak to nám držím obom palce.
Janulik03 ta vypadá moc dobře
Janulik03 continuity Sukně skvělé, tak bych nějakou takovou potřebovala, ale ty japonský vosí pasy
V nabraných vypadá jako selka a jinou se mi nedaří objevit.
moora tuhle a černou. A ještě 30% slevy od 2kusu, tak jsem vzala triko a pak punčocháče kvůli poste.
Garfie v tyhle právě ne, přes břicho je rovná a sklady začínají až trochu níž. a je šusťáková. moc slušivý kousek
continuity no už hledám, co k ní přihodit :))
moora Právě vidím, moc se mi líbí!
Ještě nekoupila, jsem pověrčivá, ale našla a chci koupit "prasynovci" (ježiš to je hrozný slovo!
). Ségra mi na to řekla, že si teda zrovna nepředstavovala vnuka jako zápasníka sumo, ale co už!

Garfie ale to je roztomilé
moora No viď! To musím napsat ségře!
Ale jaký to má praktický rozepínání, to jsem si všimla až teď.
Ta sukně vypadá dobře!
Koberce jsem vzala pro jistotu béžový - ty máš bílý, ne? Ty by u nás vydržely tak dva dny ![]()
mooramě chybělo 50 Kč do pošty zdarma, tak jsem si to vyrolovala podle ceny vzestupně a při té příležitosti zjistila, že tatuum dělá punčocháče. ![]()
andulka01 ty tenisky jsou parádní! ![]()
kdysi měli sérii s Keith Haring na Answear (košile, trika, peněženky...)
kde jsi je ulovila?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY