Dalsi koberec. ![]()
Fakt som nenapravitelna, dalsi takmer biely s dlhym vlasom. Ňuchňavý neuveriteľne. ![]()
No snad aspon ten rok dá. Chudák ja.
Dalsi koberec. ![]()
Fakt som nenapravitelna, dalsi takmer biely s dlhym vlasom. Ňuchňavý neuveriteľne. ![]()
No snad aspon ten rok dá. Chudák ja.
razorblade tie boty rada uvidím v nejakej kombinácii, vyzeraju zaujimavo. ![]()
Dneska jsem si koupila předplatné Kecy & politika, abych konečně poslouchala epizody kompletní.
Marbuša ja je taky ted posloucham, jsou moc fajn, ale usinam i u tech zkracenych podcastu. Ten posledni jsem poslouchala na 3x a mela pak hned 3 depky (byl to ten dil o odkupu tech plynovodu). Ale taky uvazuju, ze bych si je predplatila.
Dneska bych nevěděla, jestli psát do stížností (práce-přesčasy-opět náma vořou-tady ničeho nedosáhnem), nebo do radostí (zas jeden pokořenej pracovní mezník, obávaný výkon, který jsem ještě sama nikdy nedělala a jen ho viděla, překonání sebe sama, vyždímaný nadledviny). Výsledkem obého (vzteku i radosti) je absurdní nákup sandálů na pokraji zimy. 
marieu krásný jsou. Jinak lituju moc.
marieu Ja jsem na tom asi podobne jako ty, teda ja nemam tak strasne narocnou a zodpovednou praci, ale z 18 decek jich ma 9 papir, chodim fakt uplne vyrizena domu a asistentka vecne nemocna nebo ve skole, do toho delam statnice a dnes jsem se normalne zhroutila, s ocima jak panda jsem ale rekla, ze ted jeste neni cas a bylo i hur, takze jsem vyrazila aspon do lidlu pro vino
Tvuj nakup je teda mnohem lepsi!![]()
...luxusní masakr!. Ale dáváš to bravurně![]()
marieu Jsi dobrá, drž se.
Luna Škoda, že máš ty tvoje hady ještě malý, řekla bych, pojeď s náma o Vánocích na výlet, ať se trochu rozptýlíš. Já jsem zase obeslala spolužáky z VŠ, že v Paříži má ve Fondation Louis Vuitton výstavu Rothko, můj velký oblíbenec, oni hned naskočili a jedem :-). Třetí sraz letos :-).
Takže jsem si dnes koupila letenky, ubytování a vstupenky na Rothka :-).
999 No už nejsou zas tak malí, vypravujou se sami do školy a všude už to zvládají beze mě. Ale musím dorazit tu hrůzu. Mě to tak ukrutně nebaví
A dělám to jen proto, že se neuživím kreslenim.
Rothka miluju
takže bych se určitě přidala. Ale začnu "žít" až v únoru, když to dám.
A já sukni, tuhle ale černou. Jen já té fotce není nic vidět. Přišla mi sleva. ![]()

Luna Tak někam vyrazíme, až tu hrůzu dokončíš :-).
999 No to musíme!![]()
Jinak kupovací vlákno...Vyměkla jsem a koupila si Forda (parfém), takže ten si zabalím pod stromek![]()
Luna Já si to myslela, že si ho koupíš :-),
999 Fordovky te dostanou, vsak vis![]()
Luna Vím :-).
continuity ta je krasná
Krásný nakupy
continuity krásná
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.