moora Díky, barva se mi líbí moc, ale chtěla bych zavinovací.![]()
Co jste si dnes koupili/y?
barbucha on ten koberec je vlastne tiež do béžova.
To je ale řádnej chlupáč! ![]()
Moc ráda se dívám na tvoje fotky, máš to tak pěkně útulný doma ![]()
barbucha jeeej ďakujem. To je milé od teba.
Janulik03 Ten koberec je skvělý a souhlasim s barbucha. Ty fotky z vašeho domova uplně lákají jakoby k odpočinku tam. Kdybys chtěla podnikat, určitě by ti to domácí wellness hrozně neslo. Vůně štrůdlu a natáhnout se na gauč.....kdepak nějaký lázně.
Čiže ako u babky.
No štrúdľu dnes nemám iba hromadu pudingu pre decká, lebo ich tu mame asi na celý predĺžený vikend. Zajtra sice idem do prace, ale hadam najdem muža doma ešte pokope ![]()
ale uvedomujem si, že väčšina návštev akonahle sa presunú až na sedačku, začnú byť takí vláčni ![]()
continuity hlasim, ze sumive bomby do koupele uz mame hotove! Jeste jednou dik za tip. Nejsou sice tak krasne jako v navodu, ale voni uzasne a hezky sumi. Mam z toho radost, prijde mi to jako fajn darek od deti pro babicky. Jen se nam stal maly fail v zaveru pri zdobeni - sehnala jsem jen 60% alkohol takze jsme si v posledni vterine uzili trochu nezadoucich chemickych reakci, ale detem se to dost libilo
.
Gatita to mám radost. Oni jsou fakt úžasné,jak je tam to máslo, jsou ohromně pečující.
continuity myslim, ze babicky budou mrkat na drat, ty koule mi prijdou fakt super kvalitni. Snad vydrzi ten mesic, kdyz je dam do plastovych krabicek na jidlo.
A navdavkem jsem si pripadala jak rodic roku, nenasilne jsme prepocitali mnozstvi ingredienci, aby nam to vyslo na to kilo sody, co jsme meli, ochutnali jsme kakaove maslo, okoukli kyselinu, nejakou tu chemickou reakci, spocitali naklady na jednu kouli, no uplna skola zivota![]()
Oristi rok chci delat ty balzamy na pusu.
Gatita můžeš dát prosím odkaz na návod na koule? Něco jsem našla, ale ráda bych porovnala s něčím odvědčeným. Díky
bublifuk tadyje odkaz, ktery jsem mela od continuity. Ingredience jsem nakoupila primo tam. Dala jsem tam pomerancovy olej a mletou skorici, coz se osvedcilo. Meli jsme problem s formickami, bomby se nam rozpadaly pri vyndavani (zkousela jsem muffinove a silikonove na led), nakonec nam to slo nejlip s kaliskem na vajicko
. A doporucuji sehnat ten vysokoprocentni alkohol, ja mela 60% a chce to vic, tohle dost reagovalo.
určitě vydrží, já je letos už udělala a normálně je mám v koupelně v takové ty potravinové krabici se zaklapavacim těsnicím víčkem a postupně si je bereme, kdo leze do vany.
ješte není špatná růžová voda z DM, ale já to fakt stříkám rozprašovačem. Zbytek si dcera dávala do masky na obličej z jílu.
Já mám nějakou rozmicku přímo na koule, ale ta byla tuším v ty úplně první krabici z M&S, jsem si dost jistá, že jsem to nekupovala. Ale rozpadají se nám taky. ještě striknu víc tekutiny a je to.
Alkohol nám nějaký technický, asi z Hornbachu. ![]()
Pomerančový olej a skořice zní dobře. Já dávám nějaké citrusy + jehličnany.
Tak sukňu si nechám.
Bordel prosím nevšímať, prave sa snazim vytriedit skrine.

A dobre vidite, kaderníčka sa nekonala. ![]()
Janulik03 za mě jsou tady ty vlasy super!
Catherinne vies ake mam odrasty? Uz to ani nepojde lahko farbiť. ![]()
Janulik03Mně moje kadeřnice nebere telefon. Už se mi to stalo i vloni ,,před Vánoci,,. Takže na novej rok
No december byva plný. Ja som jej dvakrát preložila termin a aj sa divim, ze ma napriek tomu stále preobjednava. Tak o dva tyzdne snáď.
Ale ten střih, ten máš perfektní.![]()
jerry ten strih nevidel noznice tri nesiace. Malokedy sa mi chce to fúkať uplne do hladka, uz to je take nijaké. Ale ďakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY