stes já ji v létě nosila a pokud není hodně velkej hic tak v pohodě
Co jste si dnes koupili/y?
Raduza to jsem ráda
stes Jakékoliv sklady a nabrání v pase pro mě fakt není a není to otázka odvodu v pase, ale typem postavy.
Mně je ta sukně taky dlouhá, ale nešlapu si po ní, tak to zkracování neřeším ![]()
Janulik03 sukňu som chcela kúpiť už dlhšie, ale vzhľadom na svoje pozadie (na foto ho nevidíte) som si to radšej rozmyslela. Ale vyzerá dobre a teším sa na Vaše fotky vedľa:)
pecka kludne ju vezmi, ja mam teda extra pozadie a nic zhorsujuce na tom nie je. Ona nie je velmi nazberana. A tebe teda pojde urcite.
Mikinu od sveho oblibeneho umelce dagssona

razorblade batoh pěknej, mikina skvělá ![]()
Janulik03 vyriešené, už nie je. Vo všetkom s gumou v páse, príp. nejakým riasením, vyzerám ako selka. Dnes som mala nohavice, ktoré majú vpredu záševky a moje brucho a predná časť v okolí zipsu vyzerali ako balón![]()
razorbladez londýnskych čias nemám rada vianočné svetre, tričká, a pod. ale pre Tvoju mikinu by som urobila výnimku :)
pecka mrkni na Http://www.dagsson.com
treba si tam vyberes taky
miluju jeho komiksy![]()
Lístek na Tool do Budapešti - Vídeň už byla hodně probraná. Udělám si v červnu výlet na dva dny
![]()
razorblade Ta je boží!!!
Já si koupila tu Hello Kitty, ale musím říct, že když jsem v ní vyrazila, tak po mně lidi dost koukali a úplně jsem se necítila a to byl Halloween. Asi jsem se netrefila zemí, přišlo mi to tady extra vtipné, ale sáhla jsem jim na národní hrdinku. ![]()

Jinak já si dnes málem koupila super kosmický kalhoty. Váhala jsem hodně, nakonec jsem je tam nechala, ale trochu mě to mrzí....(tohle je dost lichotivá fotka, ony mi asi dost neslušely, vepředu byly nabírané a to nemůžu mít). Ta barva je měňavá stříbrná do modra, no bomba! Majka z Gurunu.

Garfie na fotce ale vypadají skvěle! Nemůžeš se pro ně vrátit? ![]()
Pinot Noir Mají dvoje, chceš jedny poslat?
Dole jsou široký, na stahování. Víš co, mně se líbí strašně a fakt mi visí v hlavě, ale já si v nich připadala jako v kalhotech na lyžování, to šustění to ještě umocnilo.
Tohle je fakt dost povedené foto, právě tady mi taky přijde, že mi sedí!!!
Garfie to je asi nezvyk, ten materiál. Ale střih na té fotce se mi líbí, a hlavně s tou modrou, to je super kombinace. Ale samozřejmě, jestli ses v nich necítila... Na fotce ti fakt sedí výborně.
Pinot Noir Možná si je půjdu zkusit znovu, to by hrozně chtělo někoho s sebou!!!

v sobotu vlněný kalhoty (a oni je teď zlevnili!)
Garfie já bych to měla asi podobně, střih, barva a materiál by mě lákal, ale taky bych váhala. POdle téhle fotky bych si je hned koupila ![]()
Garfie já bych to měla asi podobně, střih, barva a materiál by mě lákal, ale taky bych váhala. POdle téhle fotky bych si je hned koupila ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY