razorbladeděkuju, mám vyřešeny dárky pro synovce
Co jste si dnes koupili/y?
Garfie hm, já měla fakt podobné lyžařské. Ještě jak jsou to kapsace...
Nebude se v nich člověk potit?
Garfie já vidím ty sklady v pase a rozumím ti. Ale jinak jsou super.
Já bych tam ty kalhoty teda s úplně klidným srdcem nechala ![]()
continuity Ne, ony nejsou z tak pevného materiálu, je to lehounký. No mně právě ty lyžařské připomínají moc, ne ramínku ne, ale oblečené (na mě, protože je tam měli i na figuríně a to vypadalo pochopitelně děsně cool
).
Lama_z_Lana Já je tam taky nechám, ale s těžkým srdcem!!! ![]()
Garfie Já si moc nedovedu představit, s čím je nosit. Tyhle různý cargo kalhoty tu vidím hodně hlavně na náctiletejch holkách, který k tomu mají v 99% crop mikinu, crop bundu, pidi kabelku a mohutný tenisky. Možná nějaký hrubší svetr, bundu ala zilvar, ale tam mi pak moc nesedí ten šusťákovej materiál kalhot.
Lama_z_Lana no asi tak, nosí to moje děti, které nemají ani 40 kg. Crop topy teď nahradily tlustymi svetry a mikinami. ale neumím si představit, jak v tom vypada normální ženská.
Lama_z_Lana Jo, máš pravdu. To byl upřímně další z důvodů, proč jsem je tam nechala. Mně se docela líbily k tomu svetru, co jsem zrovna měla, ale jinak vůbec netuším, co jinýho bych si k nim oblíkla.
Garfie ty jsou super, teď už jsem takové odložila, je zima, ale nosila jsem k nim triko nebo mikinu a tenisky, sandály. Myslím, že nevyžadují ...náct.
continuity kdyz ona Garfie tak cca tech 40 kg ma![]()
continuity a nenosia crop hrubé svetre a crop mikiny? Naše žiačky poctivo od 7.ročníka.
letfenixa to jsem jim teď vymluvila.
Starší má teda přísnou třídní, ta holé břicha zakazovala vždy
mě by to ani nevadilo. Takže měly takové trička, co se stáhly šňůrkami a na odpoledne z toho měly croptop. Ale teď v zimě, jsem jim řekla, že to není příliš rozumné a s podivem to prošlo bez řečí, ačkoliv mladší je poměrně výhřevná. Celá rodina v mikinach a ona tady běhá v kratasech.
Říkala jsem si, že buď budou úplně super a nebo to na mně bude totální prů..r
A zůstávaj![]()

tina Napřed jsem myslela, že to jsou zamotané punčochy. Ty by byly taky dobrý, ale plavky super!
Difuzer pre dceru. Aspon som uz zacala s darcekmi.

Sweet Potato Já taky ![]()
Nechcete někdo slevový kupón na 20 % do Tchiba? Platí do konce listopadu. Karja ? Pinot Noir ? Kdyžtak pište SZ.
Aranel Děkuji, já asi nepotřebuji;-)
tina Jsou super :-). Asi nebudou na velký prsa, co?
Garfie tak ta mikina je super,Hello K.je moje oblíbenkyně-ne,tričička s ní nenosím...
Ty kalhoty se mi na tobě líbí a oceňuji tvou statečnost,že jsi je tam nechala..já bych je asi v pominutí smyslů koupila a pak si doma kladla otázky proč?...a s čím???![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY