Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online stes
9491 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 12:55

Lamicka ona stačí si podkasaná nebo blbě zastrčená sukně vzadu, třeba cestou z WCosobní zážitek k nezaplacení, naštěstí v rozpuku mládí, takže to nebyl tak děsivej pohled

Offline Tabea
8401 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:41

Pinot Noir

ja jednou dorazila v bílých kalhotách  na kole do práce a za chvíli mi jeden kolega říkal, že mi teda na zadek nekouká, ale že tam mám flek. Asi jsem měla nejakej binec na sedadle. Máme v práci pračku a sušičku a taky bílý pláště, co se nosí do určitých části firmy. Tak jsem kalhoty přeprala, vrazila do sušičky a seděla u stolu v plášti. Pak jsem kalhoty oblíkla a šla do kuchyňky. Chtěla jsem se někomu uhnout, opřela se o stůl a měla jsem na zadku další flek, protože tam bylo rozlitý kafe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:47

Třeba to nejsou kalhotky, ale kraťasy, možná módní hit nové letní sezóny

Offline Pinot Noir
30173 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 13:55
Offline Miru
17203 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 14:11

...ty "kalhotky" - to je obšlehnutý od značky Miu Miu 2023

(tak jako se obšlehává od věhlasných značek kde co)

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 15:04

baltik ani sa nečudujem. Včera som ich našla hneď. Teraz sa mi ich podarilo nájsť až cez pinterest a US stránku. 

Šaty 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 15:18
Reakce na notna:

Pinot Noir Podobnou historku má moje tchýně taky. Ale oni nosili v práci na oblečení bílé plášťě, tak nemusela domů.

​jsem si presne rikala, ze kdyby ucitelka od pinor byla chemikarka, mela by to v cajku

Offline Suya
příspěvků moje polička 22. ledna 2024 15:22

stesTo se mi podarilo par let zpatky, a ne vzadu... vepreduPracovni obed se vsemi manazery a vedenim, u stolu rozepnu kabat a ups, zapomnela jsem si na zachode shrnout upletove saty dolu, asi jsem pospichala nebo co... No, aspon jsem mela body, tak kolegove nevideli uplne krajecky

Offline Tak Betty
6243 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 15:41

Suya aspoň se prolomily ledy.

Offline Tabea
8401 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 16:25

Suya chudáci kolegové, to jim asi pěkně vyschlo v krku

Offline Pavlena
6939 příspěvků moje polička 22. ledna 2024 18:07
Reakce na bublifuk:

A vy co nosíte vagabondy s tlustou podrážkou... nepraská vám? Už jsem měla troje a všem podrážka praskla. Takže na letošní zimu mi zůstaly akorát podzimní lakýrky. Pro změnu se udělala v podrážce díra, takže do nich teče spodem...

Ale konečně můžu pochválit boty na venčení...

​S kamarádkou máme několikery Tary, všechny OK mimo jedněch, kdy jí praskla podrážka asi po měsíci nošení. Evidentně vadný kus. Ale ostatní, tuším celkem 3 další páry dohromady, máme ok.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 23. ledna 2024 06:44
Reakce na Pinot Noir:

Garfie to vždycky vzpomíná tchyně, učitelka, jak její kolegyně přišla ráno do sborovny, rozepnula kabát a neměla sukni, jen halenku a silonky.

Tak se zas zapnula a šla domů.

Zhmotnění takových těch nočních můr.

​Tuhle historku jsem slyšela už od několika učitelů, tak buď všichni měli stejnou kolegyni nebo je to urban legend

Offline baltik
4997 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 07:00

pecka aha, ony jsou vyprodane na webu :)

ale diky moc, vypadaji fakt dobre

Offline letfenixa
10982 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 07:56

Pinot Noir kolegyni mojej mamy sa to stalo tiez, našťastie mala iná kolegyňa v práci rezervnu sukňu. Mne sa to skoro už párkrát stalo tiez.

Offline letfenixa
10982 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 08:00

A pokiaľ ide o  oblečenie, mám obľúbenú historku od inej  maminej kolegyne. Šetrili doma, asi na auto, a umrel im niekto blízky,  tak jej muž výnimočne povolil kúpiť si čiernu blúzku na pohreb. Ona si tajne kúpila aj bielu. Obliekala si ju, keď vedela, že on išiel do roboty pred ňou a vracal sa po nej. Raz, keď mala tú bielu oblecenu, prišiel muž za ňou nečakane do práce. A hneď sa jej pýtal,  čo to má za blúzku. A kolegyňa pohotovo odvetila, že to je tá čierna.

U nás doma to zludovelo na každú otázku ohľadom noveho kusu oblečenia. 

Offline pecka
6220 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 08:06

baltik ak máš možnosť, pozri v obchode. Ja som našla pár kusov. 

Offline 711990
18338 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 09:17

letfenixa to je genialnia vsadim se, ze to proslo!

Offline Pinot Noir
30173 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 09:47

letfenixa

Pohotová paní.

Offline Lenka22
2676 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 09:48

letfenixa . Svým způsobem mě pan manžel udivuje, že vnímá, co má žena na sobě a zaznamená nový kus oblečení :-)

Online stes
9491 příspěvků moje polička 23. ledna 2024 09:53

Lenka22 letfenixa a já mám osypky z toho, že manžel povolil manželce si něco koupit. Jinak odpověď pohotová, o tom žádná