Lamicka ona stačí si podkasaná nebo blbě zastrčená sukně vzadu, třeba cestou z WC
osobní zážitek k nezaplacení, naštěstí v rozpuku mládí, takže to nebyl tak děsivej pohled
Co jste si dnes koupili/y?
ja jednou dorazila v bílých kalhotách na kole do práce a za chvíli mi jeden kolega říkal, že mi teda na zadek nekouká, ale že tam mám flek. Asi jsem měla nejakej binec na sedadle. Máme v práci pračku a sušičku a taky bílý pláště, co se nosí do určitých části firmy. Tak jsem kalhoty přeprala, vrazila do sušičky a seděla u stolu v plášti. Pak jsem kalhoty oblíkla a šla do kuchyňky. Chtěla jsem se někomu uhnout, opřela se o stůl a měla jsem na zadku další flek, protože tam bylo rozlitý kafe. ![]()
Třeba to nejsou kalhotky, ale kraťasy, možná módní hit nové letní sezóny ![]()
...ty "kalhotky" - to je obšlehnutý od značky Miu Miu 2023
(tak jako se obšlehává od věhlasných značek kde co)
Pinot Noir Podobnou historku má moje tchýně taky. Ale oni nosili v práci na oblečení bílé plášťě, tak nemusela domů.
jsem si presne rikala, ze kdyby ucitelka od pinor byla chemikarka, mela by to v cajku![]()
stesTo se mi podarilo par let zpatky, a ne vzadu... vepredu
Pracovni obed se vsemi manazery a vedenim, u stolu rozepnu kabat a ups, zapomnela jsem si na zachode shrnout upletove saty dolu, asi jsem pospichala nebo co... No, aspon jsem mela body, tak kolegove nevideli uplne krajecky ![]()
Suya aspoň se prolomily ledy.![]()
Suya chudáci kolegové, to jim asi pěkně vyschlo v krku ![]()
A vy co nosíte vagabondy s tlustou podrážkou... nepraská vám? Už jsem měla troje a všem podrážka praskla. Takže na letošní zimu mi zůstaly akorát podzimní lakýrky. Pro změnu se udělala v podrážce díra, takže do nich teče spodem...
Ale konečně můžu pochválit boty na venčení...
S kamarádkou máme několikery Tary, všechny OK mimo jedněch, kdy jí praskla podrážka asi po měsíci nošení. Evidentně vadný kus. Ale ostatní, tuším celkem 3 další páry dohromady, máme ok.
Garfie to vždycky vzpomíná tchyně, učitelka, jak její kolegyně přišla ráno do sborovny, rozepnula kabát a neměla sukni, jen halenku a silonky.
Tak se zas zapnula a šla domů.
Tuhle historku jsem slyšela už od několika učitelů, tak buď všichni měli stejnou kolegyni nebo je to urban legend ![]()
pecka aha, ony jsou vyprodane na webu :)
ale diky moc, vypadaji fakt dobre
Pinot Noir kolegyni mojej mamy sa to stalo tiez, našťastie mala iná kolegyňa v práci rezervnu sukňu. Mne sa to skoro už párkrát stalo tiez.
A pokiaľ ide o oblečenie, mám obľúbenú historku od inej maminej kolegyne. Šetrili doma, asi na auto, a umrel im niekto blízky, tak jej muž výnimočne povolil kúpiť si čiernu blúzku na pohreb. Ona si tajne kúpila aj bielu. Obliekala si ju, keď vedela, že on išiel do roboty pred ňou a vracal sa po nej. Raz, keď mala tú bielu oblecenu, prišiel muž za ňou nečakane do práce. A hneď sa jej pýtal, čo to má za blúzku. A kolegyňa pohotovo odvetila, že to je tá čierna.
U nás doma to zludovelo na každú otázku ohľadom noveho kusu oblečenia.
baltik ak máš možnosť, pozri v obchode. Ja som našla pár kusov.
letfenixa to je genialni
a vsadim se, ze to proslo!
Pohotová paní. ![]()
letfenixa
. Svým způsobem mě pan manžel udivuje, že vnímá, co má žena na sobě a zaznamená nový kus oblečení :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY