Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 18:38

Evaeva vagabondy sedí, kromě těch s kožešinou,to jsme vraceli. I dítě s úzkou nohou potřebuje o číslo větší než normálně. Z mých nevyteplenych o číslo menších vypadávala. 

Offline Pinot Noir
30173 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 18:43

Evaeva Kenova sedí přesně. Ale jsou dost široké. Ty nezateplené, mně se dost krabatí na nártech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:03

Pinot Noirširoké potřebuju!

Offline Ginger
1221 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:12

bublifuk mam stejmoi zkusenost s Vagabond botama na zimu. Po jedne sezone maji obe boty diru v podrazce a to neni platforma. Asi zmenili dodavatele podrazek, protoze predchozi podobne modely jsou v pohode.

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:13

bublifuk Vagabondy s tlustou podrážkou mám Tara a Cosmo, už třetí sezónu, nešetřím je a jsou pořád pěkné, reklamuj je, jestli to ještě jde ....

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:20

continuity jojo první jsem koupila v kamenném obchodě vagabond, reklamace asi po roce a půl. Nevrátili peníze ale dali nové boty, takže na ně běžela stará záruční doba, tudíž už nešly reklamovat. No a teď ty poslední asi praskly taky tak po tom roce a půl, vyreklamovala jsem je v podstatě těsně před koncem záruční doby. Boty měly jiný střih, ale na stejné podrážce (byly to ty Dioon).

Já mám v podstatě jedny boty na sezonu - tyhle bývaly na podzim,zima, jaro (to beru jako jednu sezonu , druhá je léto ).

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:41

bublifuk

Já ti nechci brát iluze, ale jedny boty na sezonu mají moje děti a cokoliv jim koupím je na konci na vyhození bez ohledu na to,jestli z toho vyrostly. 

Na něčem se jim propadne pata, někdy praskne podrážka a někdy zip. Co vydrží vždy je ta useň na povrchu. 

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 20. ledna 2024 20:45

Ginger Já mám letos nové Cosmo a zatím drží, ale je fakt, že je nosím od Vánoc. 

já doufám, že se nepohorší, pro mě jsou ty vagabondy fakt sázka na jistotu.

Evaevatak mi to tu připomněly, mám model Cosmo, no jasné, na písek moc nejsou, já jsem takhle jedny vagabondy poškrábala ve zmrzlém sněhu. Ale já mám třeba Cosmo jakože lepší, pak Kenova horší někam na to vesnické vošlapování a pak dvoje stejné botasky na jaro, taky lepší, nablejskaný a jedny už vochozený, co mám tady do jednoty a ke slepicím:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2024 21:07

Karja já to taky tak dělám, ale teď se mi nějak celý ten systém rozpadl navíc jsem do toho ještě vložila ty bf.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 06:25

continuity nojo o botové iluze jsem v posledních letech opravdu přišla. Kdyby to šlo všechno vyreklamovat, tak se s tím asi smířím. Ale nemám na to kupovat na sezonu boty za tři litry. Nějak se mi rozpadlo všechno najednou a hrozně mě nebaví dávat dohromady šatník/botník.

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 06:56

bublifuk No to jo, já ty vaganobdy teď splasila za 1800, a i na jednu sezonu by mě to dost naštvalo. Ty Kenova jsem nosila jeden rok jako výhradní zimní a pak další dvě zimy jsem je občas prostridala, ale furt to byly hlavní zimni boty. 

Offline Karja
45064 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 06:58

Koupila jsem si zahradní stul:D. Přivolávám jaro!

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 07:57

JankaM pro tricka bych se nebala jit do c&a, ted jsem tam videla z takovy pevnejsi bavlny. A co se tycd znacek a log tvych novych kolegyni, kasli na to*tady by se hodil smajlik se slunecnima brejlema*. To, co nosis, ti slusi, a to je nejdulezitejsi

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 09:04

Karja teď asi koupím nějaké tenisky a uvidím, co zůstane ve slevách na příští rok. Ještě ty Vagabondy nebudu úplně zatracovat

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 21. ledna 2024 09:07

JankaM ještě bych přihodila jako tip ESPRIT - mají tam něco ve slevách pořád, plus k tomu čas od času přibudou další slevy 20-40%. Nevím jak velikosti, ale třeba by se ti něco líbilo.

Offline rozarka
4233 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 12:36

Pinot Noir záleží taky na tom, kde žiješ. Nepovažuju úplně Liberec za maloměsto, ale obchodů s oblečením tu moc není. A jsou i menší města 

Offline Kokoska
35276 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 12:53

rozarka presne, moje rodne malomesto nabizi 3x Vietnamce, 2x podivny butik s odevy jak z Petrklice, 1x ponozky a puncochy, 1x pyzama a spodni pradlo, 1x obuv a kabelky, 1x sportovni obleceni a obuv. Kdysi tam byvala partiovka, mivali zbozi z Pleasu nebo upletovou metraz, z toho jsem docela rada sila. Koupit tam treba padnouci kalhoty, ktere nebudou jak pytel na hady, nebo hezkou podprsenku, je nemozne. 

Offline Pinot Noir
30173 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 12:59

rozarka Kokoska o tom to ale vůbec nebylo. 

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 13:08

Kokoska No já jsem marná. Včera jsem vyrazila do kamenného obchodu, koupila čtyři trička/svetriky, které fakt potřebuji (musím prát a žehlit jednou týdně, abych měla co na sebe do práce a je to fakt vopruz).  doma jsem zjistila, že barva sice super, akorát dva z nich můžu nosit akorát k těm kalhotam, které jsem měla na sobě na tom nákupu, protože jsou delší než ty, co už doma mam a k skládaným sukním to vypadá blbě.

dnes jsem při úklidu našla účtenku a s úlevou zjistila, že se tam dá vracet 100 dní. 

Offline continuity
43905 příspěvků moje polička 21. ledna 2024 13:11

Pinot Noir

Je to o tom, že pořád všechny internetové nakupující hazíš do stejného pytle. 

Na to, co podporuje impulzivní nakupování, by byl třeba slušný sociologický průzkum, přesvědčení vážně nestačí. Navíc se těmi impulzivnímu nákupy chlubí jedna skupina a nedá se z toho zobecňovat na všechny.