Kokoska moc pekny
Co jste si dnes koupili/y?
continuity Lenka22 moora Pisou vlna, ale je to takova lehci latka, mam z toho kalhoty a jsou fajn. Vzadu ty sklady nejsou, ma to kapsy, sama pozitiva ![]()
Kokoska a je to sukně nebo kalhoty?
Triko, na mých rozměrech se tedy rozloží poněkud jinak. A ještě jinde 2 košile. Tímto někomu děkuji za doporučení Van Graafu, dřív bych tam nešla, protože drahý obchod ![]()

Lenka22 kalhoty :)
Lenka22 kalhoty :)
v tom případě jsi udělala dobře. Líbí se mi. Budou vypadat dobře, je to slušivý střih.
Tak Betty no jsem holt o kus sirsi nez modelka, ale snad to bude dobry.
Mini ano, ty kalhoty právě mám taky. Dívala jsem se i na tu kalhotovou sukni v šedé, taky je moc hezká, ale dvě bych neužila.
Kokoska já si říkám, že ty původní kalhoty a tyto sukňokalhoty jsou přeci úplně jiný kus oblečení, tudíž je mohu mít klidně oboje ikdyž ve stejné barvě :)))
Mini no to JE jiný kus! ![]()
Kokoska prosimte a je to teda sukne nebo kalhoty? Libi se mi to moc!
Mini no a kde to ma rozkrok?:D ja to furt nemuzu rozklicovat. Normalne nahore? Mne to nejdriv prislo jako sukne, pak jako kuloty a ted ctu skort a nerozumim uz nicemu![]()
711990 kalhotová sukně, leze do toho jako do kalhot a kolem nohou jsou ty sklady, Rozkrok to má té úrovni kapes zhruba, jako normální kalhoty, zip po straně. Skort je asi ze skirt a kulot?
Kokoskatakze jako kalhoty:D skort znam prave vetsinou jako kratasy, co maji predni dil jako sukne, ale uvnitr a zezadu jsou to kratky kratasy.
Já čekala kdo se na to čapne! ![]()
Já se neodvážila, vzala jsem něco jinýho... ( continuity to budou ty samý jako ty loňský modrý, co? no neodolala jsem)
barbuchanevím, ale jestli jo, jdu do nich!
barbucha ty tvoje už jsou na mě moc široký, taky ta sukňoněco není tak dlouhá.
711990 Presne, skort si pamatuju nekdy...no mozna pred 15 lety to byl hit. Vepredu to melo asymetricky suknovy dil a bylo to vetsinou udesne kratke
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY