RoSa hezká, moderní
Co jste si dnes koupili/y?
mne se nejvic libi klasika:-) https://www.porcelanovysvet.cz/bile-4/talirova-souprava--cesky-porcelan--bernadotte--bila--18-d-thun-1794/
viktorka_od splavu tu právě mám, dvě sady, proto si nemůžu koupit tu ess-klasse ![]()
RoSa poslu ti kod pro zasilkovnu a mas po starostech![]()
Kan Mně se zamlžily staré groggovky, těch mi líto je. Je zajímavé, že jen některé.
Mám od Thun úplně jednoduchou bílou sadu už 12 let a je jako nová. Jen lituju, ze jsem tehdy koupila sadu, co ma misto taliru misky, uz se mi to nelibi.
Lama_z_Lana Karja ta Lea se umyje uplne normalne, nic zasleho, mam z te sady 2 misky, co byly jednou za body v Albertu.
Lama_z_Lana Karja Od Thun mám sadu s vytlacovanym reliéfem už víc jak 10 let a nic se tam neusazuje. Pak mám jeden jeden kompletní jídelní servis už přes 20 let, ten má okraj barevný a taky je porad v perfektním stavu, myju všechno normálně v mycce. Z moji zkušenosti je Thun vyborná kvalita.
Riskla som objednávku

Janulik03 prosím, dáš pak vědět?
andulka01 jasne
Janulik03 to je moc hezké, kdes objednala? COS?
Tak Betty práveže nie, už ma to tu atakovalo dlhšie z jednej stránky, tak som to riskla. Ked bude fajn, budem rada, takéto strihy mám rada
Janulik03 krásne, tento strih pulóvra si viem predstaviť aj na sebe, verím, že ti sadne. Odkiaľ, ak to nie je tajomstvo?
Janulik03 ďakujem, asi ho potrebujem aj ja! Akú veľkosť si objednala?
Karja a co Bohemia white ? Mam a miluju :)
Mini to si ukládám, to je fakt krásné ![]()
Od Pelcla mám karafu na víno vlastně
Jen ty skleničky k tomu to nějak nepřežily ![]()
Mini To vypadá opravdu dobře. Ach jo, kdybych jen měla místo v kredenci ...![]()
Lama_z_Lana sklenicky jsme taky porozbijeli Jestli je nekdo mate tak urcite do mycky ne ! Zesednou
Ale i porcelan kobalt mycku prezije Nekomu vadi ty misky na polevku, ze to neni polevkovy talir Ale daji se koupit Thun, ktere vypadaji uplne jako by byly z te sady
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY