andulka01 Jj, vyrostou z toho hned. Jo, i v reálně je to pěkné, uvidíme, jak dlouho to vydrží.
letfenixa No, já jsem tohle dětské nádobí nedržela, protože jsem chtěla předejít "to je moje, to je její...", Ale tady jsem neodolala.
Ginger diky za tip! Budeme mit ctyri dny, tak snad na to vyjde cas :)
Karja to je hezké. My máme dětské nádobí z Orionu, některé už šest let a je pořád dobrý, nehnulo se to ani trochu. Za to tyhle levné prostírání, to vždycky utřu rovnou s tím vzorem
teď mají kluci zrovna ze sinsay a po měsíci je úplně hrozné.
Evaeva No, my bychom potřebovali prostírání tak 2m průměr, takže to nevedeme:-D
Lama_z_Lana Na tuhle řadu jsem taky koukala, ale nechci nic s reliefem, mám pocit, že se to hůř myje. Ale asi je to v myčce jedno. Každopádně jdu asi do té excelsy, nějak jsem si myslela, že ji tady někdo má.
Karja to si neumím představit, oni právě hrozně nadělají, takhle se aspoň značná část sklepne do dřezu.
Karja tak dej pak vědět, jak jsi spoko.
Já bych chtěla něco ne úplně moderního, ale ani žádný retro, ať mi to hezky zapadne. Tohle mi přišlo, že celkem splňuje ty kritéria a když jsem se pak na ten Thun dívala celkově, tak mě překvapilo, že mají i jednoduchý hezký kusy ![]()
Lama_z_Lana Jo, jako mají to hezké. ALe já jsem měla právě něco s reliefem, ale určitě nějaký levnější, nevím, byl to dárek a bez myčky a prostě to tak jako docela zašlo. Ale asi to bude materiálem.
Karja kde si tu excelsu našla? Nemůžu nic najít. Já bych už roky chtěla nějakou parádní sadu, ale jak to není priorita...
Evaeva Hele oni jí mívají na zalandu lounge, hodně mívají barevné a občas i bílou.
Karja aha, já se právě chtěla podívat a nic jsem nenašla.
Lama_z_Lana ja mam tu Leu z Lidlu (misu a misky), je to furt stejny, rozhodne v mycce nic nezajde Karja
Jestliže máte staré nádobí, nebo sklo, tak jej do myčky nedávejte, nebo dopadne jako já. Líto mi těch skleniček není, jelikož mě jako dítě sr@ly z vitríny. :D

Lama_z_Lana já tu řadu Lea mám také z Lídlu (za body pár let zpátky) a drží v myčce úplně v poho, žádný zanesený reliéf, stále lesklý porcelán.
Kan jo ty pozlaceny veci se smyji vzdy
Kan náááhodou, jsi to dost vylepšila!
viktorka_od splavu dupali já mám od Thunu jiné modely a je to dobré nádobí, nic zašlého taky není.
Kan škoda, že ta myčka zároveň zamlžila to sklo, bez zlata by se mi sklenka líbila
kdybych si kupovala sadu talířů, tak by se mi líbila ta Ess-Klasse
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.