Janulik03 drzim palce !
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 Jsou fakt hezky, objednej si ty černý. Mají kapsy, a pěknou délku;-)
Janulik03 super, já mám 170 cm a mám je po kotníky, takže k teniskam budou super
barbucha cekam co reknes na kalhoty. Mam je taky v kosikuc ale furt nevim. A nechce se mi chodit do kamennyho obchodu, abych je vyzkousela :)))
Janulik03 který to jsou prosím pěkné? Jsem se v záplavě kalhot ztratila...
Janulik03 díky!
barbucha cekam co reknes na kalhoty. Mam je taky v kosikuc ale furt nevim. A nechce se mi chodit do kamennyho obchodu, abych je vyzkousela :)))
Myslíš ty tmavošedý široký?
Jak už znám ty jejich široký do gumy, vzala jsem o číslo menší a je to tak tak - v tom smyslu že by se snesly ještě tak o půl čísla míň (kdyby se to dělalo). A jsou mi dost dlouhý, nešlapu po nich ale dám si je zkrátit tak na kotníky, teď je mám pod. Pokud to půjde - protože pozor, nohavice mají podšívku!! Tenkou, vedro v tom nebude... ale asi kvůli tomu aby byly fakt rozevlátý, držely ten širokej tvar nebo co. Tak uvidím co na to moje zkracovací paní (jak jsem malá a tlustá, nosím jí tam hadry pravidelně). Na první pohled to vypadá jako hodně široká sukně... ale myslím že kila nijak nepřidávají (odhlédneme-li od toho, že jsem prostě buřt a nezamaskuje to nic). Pokud si k nim vezmu vršek pod pás, tak do půlky zadku, nebudu se v nich bát vylízt ![]()
Tobě by slušely, jsi vysoká, vyniknou na tobě pěkně.
barbucha jezis, tak ja je snad zkusim
jsi me uplne navnadila
Jde vám uplatnit ten Cosacky kód 20GIFT?
continuity nejde. V den, kdy přišel taky nešel, zkusila jsem cca 3x a pak mi přišel omluvný e-mail, že udělali chybu a najednou to šlo. Ale dnes už zase nic.
Alice7díky moc, zas tak ty kuloty nepotřebuji.
Zkus, já myslím že by se ti hodily
Jen jsem nezkoumala jestli je mají u nás, většinou na cokoliv se dívám, tak tady není ![]()
Dlhšie som si nič nekúpila a tak dnes namiesto lodičiek čižmy
jedny jediné, v mojej veľkosti, koža a neskutočná cena

Pro razorblade a ostatní, které si chtěly koupit ty červené Cos šaty, podávám hlášení :-). Jsou hezké, ale je třeba zvážit několik věcí :-). Za prvé, nejsou oversize tak, jak to obvykle u Cosu bývá, je to spíš štíhlý střih. Mně to nevadí, jen na to upozorňuju. Pro mě je blbý, že mi dělají hrb, protože mám krátký trup. Takže ještě zvažuju objednat si o číslo větší , pak by mi spadly níž a hrb by zmizel. Asi je ukážu i mé švadleně, možná by něco vymyslela.
Co mě překvapilo je, že ten cíp netahám po zemi, to je v pohodě :-).
999 dík za info!
Vilemina Ještě jedna drobnost - nemají kapsy :-(.
999 a prosím jaká je ta červená, spíš studená nebo do oranžova?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY