Raduza Dost odpovídá tomu obrázku šatů, prostě taková tomatová. Není to ta cosácká červeno-oranžová, ale do studené má taky daleko. Tohle
je detail.
Co jste si dnes koupili/y?
999 Diky
V Italii, nemam kdy jindy si neco pricetne zkusit. Dala jsem si zavazek, ze budu kupovat jen veci, co opravdu vyuziju, zaklady satniku a kosmwtiky (nebo veci co aspon vydrzi). Trench byl i levnejsi nez na odkazu. 
https://www.zalando.cz/maxandco-milong-trenckot-navy-blue-mq921u05l-k11.html
Zatoužila jsem aspoň jednou jít na nějaké představení na letní scénu divadla Ungelt na Novém světě. Tak jsem si dneska koupila lístky na srpen na Příběh ze ZOO. Byl jste někdo?
Jos ten trenchcoat je parádní ![]()
999 tak absence kapes me zviklala nejvic :)))
Koupila jsem si šaty, které mi padnou jak šité přímo na mě! A dobrý materiál a dobrá cena k tomu :)

zelene.oko kdekde?
baltik Reserved
Dneska mi dorazily Vagabond Zoe platform. Pěkné jsou moc, pohodlné taky, ale přijdou mi teda dost těžké a navíc mají nad patou (na celou výšku boty) na kůži našité textilní poutko
, to teda vymyslel nějaký chytrolín. Kdo je máte - to musí být asi dost nepraktické ne? Už to vidím, že to poutko bude v kontrastu s tou bílou kůží jako čuně a vyčistit to nepůjde, protože by člověk odřel tu kůži kolem??

vanilka mám a nevnímám,ani o něm nevím,takže se neboj
zelene.oko prosim ta ako ti sedi velkost? Ja mam v reserved problém, ze mi je casto moja velkost mala (ale nie vzdy)
vanilka za to poutko to můžeš potáhnout při obouvání když nemáš lžíci a jde to snáz nazout. Obzvlášť, když boty nerozvazuješ.
Catherinne jo,ty poutka jsou bezva hlavně u kotnikovych chelsea. Já je mám ráda![]()
Mrakoplas Jo, mám to stejně, často je mi tam moje velikost malá (úzká), ale tentokrát jsem vzala svou obvyklou velikost a sedí mi dobře.
Catherinne myslim, ze vanilce nevadi existence poutka, ale rozdilny material
SunEclipse přesně
vanilka čas od času ho přejedu kartáčkem s horkou vodou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY