zelene.oko dakujem, tak ich vyskusam objednat
Co jste si dnes koupili/y?
vanilka chce to nohavice nad kotniky Jinak je to poutko spinave hned Ale boty jsou to me oblibene !
Mini nohavice nad kotníky nosím převážně, takže dobrý.
A vážně žádné z vás nepřijdou dost těžké?
Já pořád váhám ...
vanilkajá je mám v černém, takže ušmudláni neřeším. těžké se mi na první pocit zdály, ale chodí se v nich dobře.
Další si teda koupím asi už na normální podrážce. Mě spíš vadilo, že nebyly tak ohebné.
continuity Taky je mám v černé, ale bez šněrování, jen nazouvací a na nižší podrážce. Ty jsou dokonalé a už teď se děsím, až doslouží, takové teď nemají v nabídce. A jsou hlavně lehoučké, tyhle mě váhou překvapily.
vanilka continuity mám v černé na normální podrážce, jsou lepší než ty s platformou, už mi dosluhují a už se bohužel neprodávají ![]()
Peetra1 já si říkám, jak se mi bude v těch platformách třeba řídit ![]()
vanilka blbě
Brýle. Na jednom oku mám o dioptrii víc, už chápu, proč blbě vidím ![]()
Řídím úplně v pohodě a to bych třeba v šlapkách nebo lodičkách do auta nevlezla. Ona zas tak tlustá ani neohebná není.
vanilka to mi nevadí, řídím v nich v pohodě...
Diky za názory, přes víkend se snad rozhodnu
Šaty..no ale sedí mi trochu jinak než modelce ![]()

Ounzvypadají pěkně
Ounz hezky!
vanilka mám je taky a řídí se mi v nich normálně, vlastně jsem nad tím doteď nepřemýšlela. Ale mě nevadí na řízení žádný boty.
vanilka ak su to tie co myslim, tak som si ich raz davnejsie objednala a teda mala som pocit, ze mam na nohach pripevnene kusy dreva. Tak neohybne topanky som na sebe este nemala, mne v tom vobec neslo chodit. Aj skutocne drevaky co som v Holandsku skusala, mi prisli pohodlnejsie
. Takze ja som ich poslala naspat.
Kabelku a iniciály na požádání za příplatek. :D

Ounz ty jsou parádní,odkud prosim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY