Ounz krásné šaty.
Co jste si dnes koupili/y?
Ounz jsou perfektni
Máte někdo kladné zkušenosti s galvanickou žehličkou nebo ultrazvukovou špachtlí? Uvažuji :). Díky za info :)
Jos díky!
Ounz krasny!
Kan kůže? Odkud prosím? Vypadá krásně.
JankaM Nene, nějaká umělina ze Zary. A díky.
objednala jsem ty asymetricky cos saty, mam dojem ze by to mohlo bejt ono :)

Zatoužila jsem aspoň jednou jít na nějaké představení na letní scénu divadla Ungelt na Novém světě. Tak jsem si dneska koupila lístky na srpen na Příběh ze ZOO. Byl jste někdo?
Byly jsme loni se ségrou a v první řadě to byl velmi intenzivní zážitek ;-)
Byly jsme loni se ségrou a v první řadě to byl velmi intenzivní zážitek ;-)
Tak se budu těšit.
Kdyby náááhodou kupoval někdo něco na slevový kupon v COS nebo Other Stories, moc ráda bych se připojila k objednávce :)
Ounz vypadají dobře. Jak vám sluší "jinak"?
Já jen, že jsem si koupila šaty a jsem z nich nadšená, i když mám postavu i hmotnost o hodně jinou, než modelka. Užila bych podobné i na jaro/léto ve světlé barvě ale asi neumím patřičně hledat. Nevíte o nějakých s rukávkem, pod kolena, silnější materiál...?
PS: Za nic na světě se mi nedaří vložit obrázek, pořád mám načteno 0%. Tak než se to naučím, dovolím si jen odkaz:
Josefína při psaní příspěvku klikni na ten symbol úplně vlevo v horní liště nad psaným textem - taková jako dvě spojená oka řetízku - a vlož ten odkaz tam :)
Kokoska já to mydlila na mobilu :-D a bez brýlí jsem patřičnou ikonu vůbec nenašla.
Děkuji za radu a teď ještě, jestli to bude fungovat i bez odhalení mojí odentity ;-D
Ráda vás zase "vidím".
Josefína jinak, protože jsem trochu větší a teda víc je vyplňuju, ale přišlo mi, že i tak dobrý..tyhle mají kdyžtak ještě v takový cihlový barvě, online teda pouze na anglickejch stránkách (a ty cihlový tam mají ve slevě). Materiál těchhle je taková pevnější splývavá viskoza, přijde mi, že budou dobrý. Jinak šaty taky lovím obtížně, ale mám něco z cos, měla jsem ze zalanda a tak. Teď jsou v móďe hodně kytičkovaný, tak to bude asi ještě o něco větší svízel něco najít (proto jsem skočila po těchhle)
Ounz proto jsem je nemohla najít. Jak mají řešený ten vršek? Přišlo mi, že jdou rozepnout (kvůli kojení)?
Evaeva jdou rozepnout celé
Lilly_Ku pěkný nákup
Ounz super, díky. Zkusím se po nich někde kouknout
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY