Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 29. května 2024 14:26

999 a to je dobre :)))))

Offline Miru
17199 příspěvků moje polička 29. května 2024 14:30
Offline zdensy
1137 příspěvků moje polička 29. května 2024 16:29

Objednala jsem si sandály, tak jsem zvědavá 

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 19:20

Ty Cosacky nakpy tady mate krasny vsichni!

Ja jsem si "koupila" Invisalign, kvuli spodnim zubum hlavne, mam to druhej den a zajimavy teda

Offline Lenka22
2676 příspěvků moje polička 29. května 2024 20:25
Reakce na 0zero7:

Ty Cosacky nakpy tady mate krasny vsichni!

Ja jsem si "koupila" Invisalign, kvuli spodnim zubum hlavne, mam to druhej den a zajimavy teda

​Na co to je a co to dělá?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2024 20:35

0zero7 a pocity? Já už to budu asi taky muset řešit:(

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 21:25

Lenka22 jsou to v podstate rovnatka, ciry plastik na miru na zuby, vetsinou jeden kus na tyden, postupne to srovna. Je to setrnejsi nez klasicky rovnatka - tlak je postupne, nechodis na utahovani,  neni to videt (to je mi jedno, kdybych mela klasicky, dam si klidne barevny) a je to relativne efektivni/rychly. 

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 21:33
Reakce na Evaeva:

0zero7 a pocity? Já už to budu asi taky muset řešit:(

​zatim dobry, hlavni je pocit, ze muj zubar a ten ortodontista se vzorne staraji (oba hezci chlapi, to pomaha haha), vcera mi dali na zuby ten kompozit na ktery se to zacvakava, mit to tam je teda docela alien/start trek pocit, citis to samozrejme. Bez te dlahy plastove (tak se tomu pry rika v CZ, tady tray) je to ostrejsi, s ni hladky. Vcera jsem to vzala od podlahy a sla najidlo do hospody a cajk, po veceri teda domu dovnou, nemusela jsem cistit v restauraci, ale i to pujde v pohode. Prvi dlaha je pry na zvyknuti, nic me netlaci, pak pritvrdej. Mam i nejakej vercajk co das vecer do pusy a vrni to, na podporeni toho pohybu a rustu kosti. 

Ja mam horni cajk celkem, spodni mam narvany a ty potrebuji srovnat, srovnaj trochu i ty horni, resila jsem to kdysi uz pred 20 lety, ale tehry mi rekli, ze mi mozna vezmou 4ky dole, canines, coz je zub co drzi snad nejdyl. Tehdy mi skvela ortodontistka v Olo rekla, ze mam velky zdravy zuby, ze to klidne muzu udelat za 20 let, tak to jsem ji vdecna, protoze technologie je uplne jinde. 

Mam kontroly celkem casto, protoze ortodontista to dela docela na miru, rikal ze nektery dlahy budou na min dni, nektery na vic, podle pohybu, to jsem od lidi co to meli nikdy neslysela, tak to udelal dojem. Mam vercajk v kosmeticke tasticce a uz jsem si objednala kozenou ledvinu at to mam kam dat treba na festivale. Za me dobry, spala jsem taky fajn. A prace mi plati 72% ceny, coz je fajn pac je to pekna darda. 

Kdytak napis, kdybys mela dotaz at tady nespamuju :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 29. května 2024 22:05

0zero7 no se svojí rychlostí se zeptám ještě na pocity, až to budeš mít za sebou Díky za obsáhlý popis.

Já nemám ještě vybranou žádnou variantu, určitě budu potřebovat na horní a asi i na dolní. Nechala bych to být, ale podle mé zubařky se mi to zhoršuje, to mně děsí.

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 22:26

Evaeva ja jsem taky cekala fakt dlouho! Mela jsem rovnatka v detstvi a myslim i v puberte a stejne se ty zuby hybou i pak, mam malo mista mam je vetsi. Jdi do toho, za me zatim v pohode (podam update az mi to prihusti a bude to tlacit haha). 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. května 2024 23:13

0zero7 na tie attachmenty si zvyknes, ja uz ani neviem, ze ich mam. Pokial nemusis nosit gumicky, tak je to v pohode.:)  Ja mam invisalign uz vyse roka a cim dalej, tym viac to nosenie flakam. Ale mam velke zuby, tak sa dobre posuvaju aj s mojim rozvolnenym rezimom. 

Offline Lenka22
2676 příspěvků moje polička 29. května 2024 23:19

0zero7o tom jsem ani netušila... :-)

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 23:47

Mrakoplas To rada slysim, mam prave taky docela tesaky, diky za referenci! 

Offline 0zero7
11975 příspěvků moje polička 29. května 2024 23:48

Lenka22 me to prave muj uzasny zubar chvalil uz docela dlouho, zmenila jsem na podzim praci a novy zamestnavatel hradi vetsinu, plus jsem se na to stejne chystala, tak proc ne :)

Offline Garfie
28678 příspěvků moje polička 29. května 2024 23:56

999 Pošli mi ty fotky prosím tě, já zase vůbec nestíhám! Trika a košile přes šaty se tu nosí hodně, to je takový japonský způsob...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. května 2024 06:46

0zero7 zavidim (v dobrom samozrejme) tu uhradu od zamestnavatela, to su jake super benefity! :)

Offline 999
19967 příspěvků moje polička 30. května 2024 07:59

Garfie Pošlu :-)

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 30. května 2024 09:02

Já nosila ty neviditelný rovnátka dva roky (I s gumickama) a teď už jsem cca 5 let bez nich (mam je teda jednou týdně na noc). Zuby drží na místě, jen se mi udelala jedna minimezirka, ale to jsme se dohodli se zubarem, že řešit nebudeme, kdyz ostatni zuby drzi. Plus mám na předních zubech drátek, ale o něm nevím. 

Online continuity
43903 příspěvků moje polička 30. května 2024 13:03

No mladšímu dítěti nakonec vylezl ten jeden zub sám, ač si ortodontistka myslela, že to samo nepůjde. Na rozšíření čelisti to pořád bude, ale podle mě ji na nic jiného už neukecam. 

Jsem zvědavá, co nám řekne v tom plánu. 

Offline Muslik
586 příspěvků moje polička 30. května 2024 16:06

Ráda bych něco koupila...;) nemáte některá jakýkoli slevovy kupon do COS? Nebo tam ještě aspoň funguje takove to hellocos (nebo jak to bylo?)