Aranel takže víme proč bude pršet
Co jste si dnes koupili/y?
Gatita zaujímavé
Celoroční pneu.
Koupila jsem si dnes v reserved takové volnočasové cullotes. Přestože nejsem malá, jsou docela dlouhé. Já moc takové oblečení běžne nenosím, můžu to tak volnocasove
mít? Mám 30 kg i s postelí a takhle si přijdu nezvykle široká na té fotce :)
Muslik podle mě rozhodně můžeš. Taky bych počítala, že se ti praním trochu zkrátí ![]()
Muslik , zkus tu blůzku dát dovnitř, zvýší to pas
Muslik Já to takhle nosim a ta trička si zakasávám.
Chtela jsem si koupit tenisky (vtip :))) a koupila si sandaly ke kalhotum (doopravdy:)

Mini ty jsou teda zajimave. Velikost obvykla nebo vetsi?
baltik obvykla Maji ve spicce samozrejme prazdny prostor kam prsty nedosahnou Ale sla jsem v nich zkusmo z prace a uplne v pohode
Muslik , zkus tu blůzku dát dovnitř, zvýší to pas
tak díky. Vezmu ty kalhoty na milost. Snad se nesrazi na nejakou blbou délku. Jediné, co já vážně nemůžu, je cokoli zastrcit do kalhot. Já mám bohužel velmi úzké boky, že mám v pase pomalu víc než přes boky a není to hezky pohled, tohle kratší tricko je velmi milosrdne...
Muslik já teda hlasuju taky za tričko dovnitř, tohle fakt nevypadá úplně dobře. On to bude pro tebe spíš nezvyk. Nebo si vzít tílko dovnitř a přes to košili.
MuslikA nebo k tomu zkus ty kratší trička, to je pravda. Srazeni se neboj, mi přijde, že se teď nosí kalhoty všech délek a šířek. Když jsem byla teenager, věčně jsem řešila, jestli nečekám velkou vodu:D
Muslik Já bych je vrátila. Určitě najdeš lepší, zvlášť pokud jsi vysoká a štíhlá.
Muslik Můžu tě ubezpečit, že široké kalhoty a volná trika přes je teď největší móda v Japonsku, takže do dvou let je to u nás! :-) Teda to triko by mělo být víc široké, aby bylo jasné, že je to záměr. Když si v něčem takovém připadám "moc", tak to triko jen tak pozastrčím na boku, buď v lemu, nebo klidně jen v té části trika, vytvoří to takový nařasený efekt (taky nemůžu trika dovnitř).
Mini jezis, to se zas uz budou nosit tyhle spice? Ty jsou moji nocni murou :D
razorblade že, já mít takové boty s mou velikostí tak se nevejdu na žádný schody ![]()
razorblade JankaM já věděla, že se tu budou líbit ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY