Já je si pro něj dnes jedu do alzaboxu.
tak já budu triko vracet. Je mi hodně velký a taky nesplnilo očekávání.
Já je si pro něj dnes jedu do alzaboxu.
tak já budu triko vracet. Je mi hodně velký a taky nesplnilo očekávání.
Tak cervene Zalando saty pojedou zpatky, nesedi tak hezky jako ty prvni.
Zkoušela jsem si tyhle, jsou moc hezký, ale modelce sluší podstatně víc (bohuźel)

a tyhle a z těch jsem byla nadšená přesně do doby, než jsem zvedla ruce
achjoo

a koupila jsem si tohle ![]()

Ounz pekne si kúpila, len prečo ti to pokazili zdvihnuté ruky ![]()
Janulik03 no, je tam moc vidět :) ten rukáv je hluboce otevřenej a teda, nějak jsem se na to necítila..jinak jsou moc hezký
Ounz ahhha, lebo som po nich pozerala, ale vaham, podobne mám dvoje. Vyzeraju ale fakt krásne
Janulik03 jestli ti to neva, tak do nic jdi, jsou pěkný, jen je potřeba se smířit s tím 'průhledem' a teda jsou hodně oversize, já nakonec zkoušela o číslo menší
Já si objednala ty rozevláté šaty, co se v nich fotila Catherinne , když lovila šaty na svatbu. A ještě minisukni ke kozackam na podzim. A stalo mě to spoustu nervu, protože zaplatit se mi podařilo asi na patnáctý pokus
Snad to za to stálo...
Ounz nesel by ten rukav nejak nenapadne na okraji pozasit?
Kokoska no, to víš, že jsem nad tím přemýšlela..ale nevim..
Ještě jsem nekoupila a chci se poradit, pokud má někdo tohle tričko, zda sedí běžná velikost nebo vzít radši menší?
tina ty jsou super!
Ounz já je mám a jsou super Teď na tím přemýšlím, kolik času a v jakých situacích mám ruce nahoře tak, že by mi tam bylo vidět :) podprsenku pod ně nosím černou krajkovou nebo bandeau
Mini jj ja tu tvou fotku tady viděla, sou krasný a sluší ti..já na ně hodně myslim, ale asi se do nich nehodim :)
Podarilo sa mi "uloviť " šaty=stan v mojej veľkosti, ktoré som predtým dostala deravé. Na krásne Cos šaty od Ounz nemajú, ale na horúce letné dni sú fajn (mám pár rokov čiernu verziu
)

Ounz děkuju moc, tomu jsem se právě chtěla vyhnout ![]()
tina mě dnes rozevláté šaty dorazily a jsou boží, určitě to za to stálo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.