Béée. Dva čumily.

Sweet Potato mám dva čumily v Zásilkovně
Pro tátu. ![]()
Těm tvým to sluší!
Jo a asi posledních šest beden od paní Čačíkové.
Sweet Potato Mi dorazily dvě včera. A paní Čačíková psala, že víno ještě bude, loňské se teprve musí nalahvovat
Nekoupila. Pro kamaráda jsem chtěla pořídit kuchařku od Mimi Thorisson, já ji kupovala před pár lety za pětikilo. Teď jen v jednom antikvariátu za 1900
Ještě že mu nevadí angličtina, tu ještě mají za rozumnou cenu.
Prisly mi saty a asi je budu muset vratit, potrebovala bych tak o 10 cm delsi trup. Nevim, jestli se pustit do uprav, jsou jinak bezva, lehke, hezky usite, prijemne na tele. No asi to vzdam.
Sweet Potato jezis, to je jak E. T. ! ![]()
Kokoska to sou hezký! A teda to přežíznutí je spíš nízko? Koukám nikde je na vyzkoušení nemají, hned bych se inspirovala :)
já šít neumím, ale chtěla jsem si nechat zmenšit košili a bylo by to dost nákladný, ale hlavné s nejistým výsledkem, že mě od toho i ta paní v opravně odrazovala, tak jsem to nechala bejt (zatim)
Ounz jo, nizko, spadnou mi moc na boky, kde jsem ovsem sirsi, a dela mi to na zadech hrb. Kdyz ty saty nadzvednu v ramenou, sedi dobre, v pase akorat a zasevky se dostanou, kam patri. Ja mam kratky trup a tady se mi to zda jeste delsi od ramen k pasu nez obvykle. Z COS asi muzu mit jen ty stany, ale uz me nejak nebavi, vypadam v tom jeste o 10kg tezsi nez jsem.
Kokoska Foun houm!
Kokoska no, já stany taky nemůžu, málokdy mi tam něco sedne. A takový ty 'selka šaty' s krátkým rukávem, co prodávali loni (a myslím mají pořád), máš? Ty měly ten pas spíš výš mám dojem..
Máš ode mne SZ
Kokoska Já je mám s dlouhým rukávem a jsou super. O krátkém uvažuju. Myslím šaty ze Zalanda.
Kokoska ty by zas neseděly mně, ale vypadají dobře :)
Muslik jen 162. Delka by nevadila, jen mam do nich blby proporce. Za vyzkouseni urcite stoji.
Kokoska já na ně už delší dobu koukám. Prosím, odpovídá ta barva fotce. Černých mám.mraky a touhle barvou si nejsem jistá. Je v reálu hezká? Diky
Muslik jen 162. Delka by nevadila, jen mam do nich blby proporce. Za vyzkouseni urcite stoji.
díky
Já je asi zkusím objednat, mám přeci jen o 11cm víc, trup sice nemám nějak extra dlouhý ale uvidím.
Jo a teda krásné jsou i ty šaty ze Zalanda, teď jsem hodně zviklana, zda je taky nezkusim objednat....jen dle fotek na zalandu mi u světlých barev přijde ze jsou přeci jen takové dost zmuchlane....šla bych tedy do některé tmavé spíš
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.