brrr Áďa ![]()
Co jste si dnes koupili/y?
brrr Adelka ![]()
Kdysi jsem nekde cetla, ze jmeno psa v 5. pade, tedy kdyz se na nej vola, ma mit nejlip 2 slabiky, Ada by bylo dobry.
brrr Ano! Ten výraz, tlapky, ta barva, všechno ...
. Kolik jí je?
Kokoska My už jsme měli Afru a Iru, takže za nás dvojslabičné jméno je super, s "R" naprostý ideál. Uvidíme, kam se dobereme s touhle.
Délka mi právě vyhovuje. Jen jsem se chtěla poradit ohledně velikosti, protože COS ma to číslování všelijaký. No, asi se to vyřešilo samo, triko je skoro vyprodaný.
brrr Adelka je úžasná ![]()
brrr super nakup!
brrr tá je krásna ![]()
Tohle je nejkrásnější a nejroztomilejší nákup z celého vlákna![]()
jerry Souhlas ![]()
Presto se jdu pochlubit sukni - uz dorazila a je mi, coz se mi v posledni dobe moc nestava ![]()

Zaplatpanbuh za tu gumu v pase, to je zrejme jediny duvod, proc mi sedi! Neni to hezke, ale ja nezastrkavam, takze ji schova top. Libil by se mi cely outfit z webu, ale ja bohuzel bilou kosili nemuzu mit. Bila mi zduraznuje zazloutle a krive zuby, a kosile nekupuju, protoze neni mozne najit takovou, ktera by mi byla pres prsa a neplandala vsude okolo ![]()
MP Marge Tak to teda prosím potom napiš/ukaž, s čím jí budeš nosit.
Koupila jsem si sukni stejného střihu, právě kvůli vzoru, který se mi líbil a teď tápu.
Je taková příjemná, lehounká a přitom neprůsvitná, na vedra, co teď máme, jak ušitá.
A visí ve skříni ...chtěla jsem napsat smutně, ale má tam hodně kamarádek, já pořád nosím šaty, sukně jen kupuju a pak se v nich necítím
, resp. nevím co k nim.
Samantha Ja k ni vezmu to, co vzdycky - nejake "lepsi" tricko s kratkym rukavem, pripadne tilko. Tim se snad neda nic zkazit? ![]()
Koupila jsem si zasteru. Tyhle letni barevne zachvaty
ale myslim, ze s paskem, kabelkou a lepsima vlasama budou cajk :)))

razorblade já bych možná vynechala pásek.
rozarka ja uvidim, doma to nejak nastajluju. Byl to celkem impulzivni nakup. Vzhledem ke kvalite jejich materialu je budu mit az do duchodu![]()
razorblade Manžel mi nakoukl přes rameno a povídá, že to jsou skvělé šaty! Taky se mi líbí:-)
razorblade Takhle jsou fakt dobré!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY