Raduza na mym monitoru jsou spis nazelenaly, v realu takova lehounce sedomodra. Nejvic odpovida asi ten posledni detailni obrazek.
Co jste si dnes koupili/y?
Myslite, ze by vadilo, kdyby mely prestrizeny i ten stredovy dil? Ze bych to fikla v pase a vrsek zkratila. Jen bude opruz se zipem, je krasne skryte usity. Nebo se pochlapit a rozhodit ramena.
Muslik tak to ti ty cosacky budou. Ty zalando jsou bavlna, i kdyz takova tuzsi, tak se holt mackat budou. Ale to delaji i ty cos bavlny a popeliny.
Kokoska děkuji, to asi nebude barva pro mě.
Myslím, že prestrizeny středový díl by nevadil. Ale teda vyparat a znovu vsivat zip, to bude děsný.
Raduza no prave, asi se na to vybodnu, budou jiny.
Kokoska to mě zajímá! Já mám pro změnu delší trup a u většiny šatů mám pas hned pod prsy. Jakou máš velikost? Já beru v COS 40 nebo M. Můžeš mi prosím napsat rozměry prsa, pas?
Kokoska děkuji.
Na to presivani bych se vykaslala, saty jsou hezké, ale ta práce navíc kolem úprav za to určitě nestojí...
Muslik vratim je, i kdyz je mi to lito.
Tak jsem nakráčela dneska do M&S, že si koupím 3. kus v černé (mám dvoje - skvělá nemačkavá vzdušná bavlna, výborný střih, délka a vůbec všechno)
a a oni měli jako novinku růžové - tak jsem prostě MUSELA (a to nemám v šatníku v téhle barvě zhola nic dalšího).
jerry tie ružové vyzeraju fakt super. Tie ti budú svedčat.
Díky. Dcera mi je pochválila na první zkouknutí - a to je známka dobré koupě.
jerry jooo ![]()
KokoskaNo tak teď mám s těma zalando satama brouka v hlavě akorat:D
Karja já si je objednala...uvidim v pondělí jaký bude výsledek
Muslik Jo. Mají moc krásný barvy, tenhle typ by mi ale objektivně střihové nesednul, ale úplně se bojím rozhlédnout tu znacku:D
Karja Jdi do nich, jsou moc fajn.
brrr No, tenhle výstřih mi nesedí ale jako mají v tomhle strihu i jine vystrihy, jsou připraveni!
Kokoska tie zalando šaty vyzerajú fest dobre, ukážte ich niekto na sebe
Karja jsem si mezi řečí objednala ještě červený s lodičkovým výstřihem, tady fakt člověk zbohatne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY