Janulik03 děkuji
Co jste si dnes koupili/y?
razorblade Marimekko:-D Výlet do Finska?
LadyMary uz jsem zpatky! jinak bych financne vykrvacela :D
Dnešní nákup. Jen jsem teda zvědavá, co na té naší stepi bude sekat. Technik tvrdil, že to tu trávu zlepší, ale moc tomu nevěřím.

Kokoska zajímavý! A ono to pozná záhonek a tak? Možná by se to hodilo mojí mámě..
Kokoska zlepší. Proti muži, který odmítá sekat častěji než jednou za měsíc, asi o 1000 procent! ![]()
Kokoska myslím ze ano. Decka si ju kúpili a kosi denne a je to poznať na travniku.
Ounz v zemi su vodiace drôty, tak vie presne kadiaľ ísť.
Pinot Noir nasi maju jednu na ten vodiaci drôt, a tuto Husqvarnu neviem či tiež, alebo GPS. Každopádne je to super.
Niekedy už som tiež nalomena ísť do toho
Janulik03 my máme tu drátovou, už podruhé tutéž, první nám ukradli. Je už stará, ten drát už jsme letos museli komplet vyměnit. Už bych se ke klasickému sekání nechtěla vrátit.
Pinot Noir ukradli?
no to su mi veci.
My mame ten dvor hodne veľký, do kopca to by sa ani nezastavila, chudera.
Janulik03 Pinot Noir jo taak, díky moc, no tak to nevim, jestli by uvítala :)
Janulik03 jo, vystříhali díru v plotě, ukradli sekačku i s nabíjecí stanicí, která byla zapuštěná v zemi. Za bílého dne, když jsme na tři hodiny odešli z domu.
Je to už dávno, byla to tehdy ještě celkem vzácnost.
Kokoska Uff, my máme od letošního roku dítě, které baví sekat a dělá to dobrovolně.
jak dlouho by to sekalo 3000 m2?
to by s drátama určitě nešlo
RoSa hmm tak oni maju cca 150 m2 , dva travniky, takze kosačka prechadza otvorom v plote ale cas ti teraz nepoviem. Ale to nastavujú pri inštalácii
RoSa na velkych pozemcich jezdi sekacka kazdy den. Kdyz skonci na jedne strane, zacne na druhe.
právě bych tam nerada strávila tejden dozorováním, jestli se někde nezasekla nebo dostrkáváním do nabíjecí stanice... sama to dám klasickou benzínovou za dva dny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY