Pinot Noir aha, to jsem nevedela, my ji nemame kvuli psovi ale kamarad ma.dva pozemky a na jednom jezdi 1x tydne a na druhem porad. Tak se ho musim poptat, protoze minule se tim hrozne chlubil
Co jste si dnes koupili/y?
Candance tak asi nechce pořizovat dvě a nevadí mu, že ten jeden nebude dokonalý. Pro ten hezký trávník je potřeba, aby sekala víceméně soustavně.
Pinot Noir prave ze on ma dve. Ale on je takovy chlubil, buhvi, jak to ma nastavene. Ale travniky ma pekne, to zase jo
Řekla bych, že záleží na mistnich podminkach. teď jsme byly u ségry, sousedovic sekačka jezdí pořád a už tam vysekala pěknou vyprahlou poušť. Ségra ji vypouští podle potřeby a teď už měsíc tak vůbec a trávník sice nemaji golfový, ale zelený a příjemný na chození na boso.
RoSa podle mne se 3000 m2 nemají sekat nakrátko každý den. Já jsem fanda luční trávy, nebo aspoň takové, co se seče jen párkrát do roka (třeba Zelený chodníček).
continuity tak to je hlupák, pokud seká takhle intenzivně při dlouhodobém suchu, co na to říct jiného.
Makara já bych teda 3000 taky nesekala na golf, to mi přijde vyloženě škoda.
RoSa ono je to napojené na mobil a když se zasekne, tak by měla zahlásit. Do nabíječky dojede sama, my máme tu na drát a ten ji tam navádí. Další drát - smyčka je kolem plochy, která se má sekat. Teď ji prý máme nechat běhat každý den, aby se vyzkoušelo, jestli fakt fumguje jak má, a taky aby si projela komplet pozemek. Máme cca 450m a prý jí to bude trvat 2 dny, než to celé poseká. Ona vždycky hodinu jezdí a hodinu se nabíjí, Máňa jedna :) Tak ji pojmenovala paní v prodejně, mě by to nenapadlo.
continuity taky bych ji po tom záběhu chtěla nastavit na menší frekvenci, vždyť co teď může narůst.
RoSa no ale jsou i vetsi, vykonnejsi!
RoSa jak jsem psala, je potřeba vzít s výkonem odpovídajícím pozemku. Na Proseku pod bobovkou jezdí dvě silné a velké sekačky, zvládají jak celou tu plochu, tak ten kopec se sklonem sjezdovky.
Nemáte někdo náhodou nějaký slevový kód na Zalando? Předem děkuju.
Kokoska zlepší. Proti muži, který odmítá sekat častěji než jednou za měsíc, asi o 1000 procent!
Mi povídej!
Kokoska jO hodinu jezdí a hodinu se nabíjí, to je jak ten můj robotický vysavač. Mám ho na reklamaci, což taky byla story (zamítli mi s výsledkem, že jsem ho nečistilaa je potřeba vyměnit filtry a valecky jsou za hranou životnosti, projel mi osmkrát barákem), tak jsem jim ho tam vrátila, ze s tímto odůvodněním teda nesouhlasím. Zrovna dneska mi přišla smska, že je reklamace vyřízena, tak jsem zvědavá jak, zda jsem je pokořila, mám ale strach že ne a už nemám co v zásobě, přece jim ho tam zase nenecham,respektive to už asi oni by si ho tam nenechali
Karja podle toho, co nám technik říkal, je to prakticky nerozbitný ![]()
Akorát je potřeba občas vyměnit nože, jinak prý se to čistit nemusí. No už vypadá po prvním dni chudák jak čuně.
A držím palce na tu reklamaci!
Karjařekni jim, že si vyžádáš znalecký posudek a potkáte se u soudu.
continuity Jejejej, no nejhorší je, že já to vyřizují přes Planeo, ta vedoucí je tam hrozně milá ochotná a posílá to do servisu Roomby, kde s tím takhle cachruji... Takže je to pak takový že to jde na její hlavu z obou stran. Fakt doufam, že s tím teď něco udělali a nebudu to s ní už muset řešit ..Nemáš tam ještě nějakou soft verzi?:D
hmmm, 130.000,- .... to si tam ve vesnici asi radši najdu nějakýho týpka, co mi to tam bude chodit sekat jednou do měsíce... a nebo to prodám a bude klid
RoSa já mám taky mentální problém vydat pár desítek tisíc za hračku k posekání asi 100 m2. Tak zatím sekám já, protože mám namyšlené jakési plochy, co můj muž "nevidí" a taky má názor jako Pinot Noir muž, že jednou za měsíc stačí
. Na plácku u terasy nestačí, ale na velkém, ne příliš užívaném pozemku je podle mne varianta "týpek" nejlepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY