Karja To, že existuje nejaká appka na práčku, počujem prvýkrát. Ja potrebujem klasickú práčku, vysávač a iné spotrebiče. Smart domácnosť nie je pre mňa, nechcem byť ovládaná technológiami.
Co jste si dnes koupili/y?
Karja Dokud nebude doma ochoceny robot na skladani pradla, tak appku asi taky mit nebudu
. Mne vecne hapruje i ten vysavac a desne me to vytaci. Kdyz tak premyslim, tak u vsech spotrebicu pouzivam maximalne 3 programy. Vcetne trouby. A asi bych hlavne potreboval detox od telefonu, protoze to pak pustis vysavac a otevres hned parfumanii a IG a uz to jede. Ne nejlepsi by bylo odlozit ten kram nekde u vchodu a zit chvili offline. Uz to pomalu neumim a samotnou me to zacina stvat.
Karjajá mám ty Smart spotřebiče ráda, když to má ten benefit a fakt mi to usnadní život, což tady u toho fakt nevidím, v čem to plus vězí.
Ideálně bych si to představovala jako v tom jednom díle Black mirror, mé malé digitální já se o všechno postará ![]()
JosJa myslím, že když už o tom takhle přemýšlíš,tak už si na to přijdeš, jak to odložit;-).
dorota proc, to musi byt fajn. Minimalne mi prijde upozorneni, ze doprala a ja zavolam dceri, nebo na to JA sama nezapomenu, ze peru
Candance
Hele to musí lézt strašně na mozek. To je pak ta roztekanost, že prostě děláme furt milion věcí najednou. Prostě sedět a čumět do blba taky někdy!
CandanceTaké veci (periem, bude treba vyvesiť prádlo) držím v hlave, nepotrebujem, aby ma na to upozornila aplikácia. Telefón nemám stále pri sebe, a ak aj mám, nemám stále zapnutý internet v mobile. Vo všeobecnosti aplikácie využívam minimálne, väčšinou iba e-mail, kalendár, cestovné poriadky, facebook.
Appka na pračku je dobrá, já to používám na to, když chci vidět, kolik minut ještě zbývá, a nechce se mi zvedat a chodit k ní
Akorát ta moje to neukazuje při sušení, což jiný model stejné značky umí. A taky je výhoda, že mi při konci praní pípne upozornění, já sice slyším, když dopere, ale v nějakém větším domě by to šlo určitě přeslechnout. No a povinné to není, pokud nepotřebujete nějaké spešl programy (já taky používám jen asi 4)
Programů na spotřebičích používám taky málo, moje trouba jich má asi 12 a používám 2
Ale robovysavač miluju, vyluxuje, když nejsem doma. Ještě bych užila robosekretářku, která by za mně objednávala nákup, vymýšlela, co vařit a objednávala nás k doktorům ![]()
dorota ja ne, a mam pradelnu a obcas proste zapomenu, nebo tam jdu o 10 minut driv a pak to tam 2 dny lezi. Ale ja jsem roztekana.
dorota proc, to musi byt fajn. Minimalne mi prijde upozorneni, ze doprala a ja zavolam dceri, nebo na to JA sama nezapomenu, ze peru
Jakože já mám doma dvě děti a muže, v práci čtyři podřízené, pět lidí od dodavatele a k tomu tři šéfy, prakticky nepřetržitě po mě někdo z nich něco chce a ještě aby mě molestovala pračka?! ![]()
continuity ta moje vyhrává na celý byt a to ještě asi hodinu a půl po doprání, což teda potřebuju
Ale apka mi teda neschází aspoň do doby než vymyslí rameno, co to přehodí do sušičky (a nebo dítě nedoroste do toho věku)![]()
Evaevamě zahraje, ale tím to končí. Buď si toho všimnu nebo nevsimnu, když jsem dala prát před odchodem z domu. Dokonce jsem schopná to ignorovat. Ono se to tam za dvě-tri hodiny fakt nezblázní.
continuity Presne pracka vydrzi. Susicka je horsi, to pradlo pak zvlhne. Ale tak si to clovek naplanuje, aby ji pustil, kdyz opravdu bude doma a zvladne ji vyndat.
Jos no ještěže sušičku nemám. ![]()
Jos moje sušička ho, opět, ještě hodinu a půl točí a naopak se spíš přeruší - zmuchlají se trika. Ideální je to tak půl hodiny po konci programu.
continuity dvě tři hodiny ne, ale já bych byla schopná ho tam zapomenout do rána, když je náročnější den ![]()
Nějaká úplně mně neznámá značka na ZL.

Boze, my jsme tak staromodni domacnost! Mycka domeje a ani se sama neotevee, pracka jen chvilku pipa, vysavac mame na rucni pohon, jen teda kotel, topeni a ted tu sekacku mame v mobilu.
Kokoska tu otvíravou myčku bych chtěla, pouštíme jí často na noc nebo když jdeme ven, tak by se to hodilo.
Evaeva my ji mame na venkove, ale pripada mi, ze nesusi tak dobre, jako ta zavrena domaci. Pritom jsou obe Elektrolux a ta venkovska o nejakych 10 let novejsi, i kdyz programy maji skoro stejne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY