Sako

Sako

Catherinne Tak to je boží! Co je zač?
Catherinne Krásné.
Catherinne sako vypadá krásně a hodně nositelně.![]()
tak mi vcera dorazily ty Fleur skinners
jsou moc hezky, fakt nevypadaji zabacky, a z nadherne kuze usity... jenze maji ten zip kratky a mne nejdou vubec obouvat, musela bych je pokazde snerovat a to by me opravdu stvalo. chjo
mozna casem zkusim o cislo vetsi, ale tyhle mi jinak sedi uplne spravne:-/
viktorka_od splavu Tak to je škoda, protože jinak jsou super a já je obuju bez problémů (ale pravda, mám velmi nízký nárt, kvůli tomu jsem nikdy nemohla mít lodičky nebo baleríny bez pásku se zapínáním přes nárt).
To jejich jiný (takový polokotníčkový) model bez zipu mě při obouvání dost potrápil, to abych si vždycky tak o deset minut přivstala, než to rozšněruji a povolím.
Fleur pro me to je za boty opravdu hodne penez, takze by musely byt dokonale:-) kdyz se koukam na tu produktovou fotografii, tak na ni je zip az k podrazce. u tech mych zip konci asi 2 cm nad podrazkou, jako by tam dali omylem kratsi. takze to muze byt i nejaky vadny kus/serie
kazdopadne moc dekuji za tip na znacku, prvni bf, ktere mi pripadaji hezke![]()
viktorka_od splavu jo, ty jsou pěkný. Ale ta cena
Ale dneska už se dá vybrat.
Evaeva Já tenhle segment vůbec neznám takže pokud existují nějaký vzhledný a dokonce snad i levnější tak sem s tipy![]()
Druhý v pořadí jsem měla tyto shapen a ty jsou už opravdu ošklivý žabáky, ale aspoň jsou též kožený a kapku levnější
viktorka_od splavu ty jsou teda extra hnusný. asi bych radši šněřovala.
continuity Ne to ani omylem, tak to nedám skoro 5000 za boty abych se nad tím vztekala minimálně dvakrát denně. Ono to šněrování není úplně uzpůsobený aby se to rozvazovalo a zavazovalo jde to fakt blbě, To nestačí povolit zvrchu jako kecky, ale popotahovat shora dolu celý komplet a tak zas odspod nahoru utahnout. fuj
viktorka_od splavu a nemohl to být fakt jen blbej kus?
continuity az potkam Fleur, zkontroluju![]()
Pavlena no, ale ono to platí jen na nezlevněné ne? Jakože mně to šlo jen na nezlevněné, na ty v akci ne.
Karja kdysi davno to fungovalo i na slevneny. Ale to uz nemam dlouho vyzkouseny... (a zkouset nebudu...! ![]()
)
PavlenaJojo, tak ty časy jsou už asi pryč.D
viktorka_od splavu já už jsem na ten bf vzhled zvyklá, tak nevím, jestli to posoudím úplně dobře. Ale co tyhle, tyhle nebo tyhle? Celkově mi přijde, že ty klasická pérka vypadají hůř, jak to není ničím předělené.
Evaeva to je zrovna takovy typ ke kalhotum, ktery ja teda nosim minimalne. jinak by ty posledni nebyly zly. dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.