Prosím, jak sedí mikina velikostně? Je hodně oversize? Nebo brát běžnou velkost? Děkuji za info
Co jste si dnes koupili/y?
Magda vzala jsem xs coz je moje obvykla velikost Merim 156 Rukavy jsou mi naprosto presne Ona neni oversized ve smyslu velikosti ale je spis objemu diky strihu
Maureen je to potřeba vždycky zkusit, někdy to funguje, jindy ne
Děkuji moc za odpověď. Asi si ji taky koupím. Je úžasnà!
Zimni venkovno backurky. Uz letos na jare jsem v metru tenhle typ bot obdivovala na asi dvanactilete holcicce![]()

razorblade Boží!![]()
A já si myslela, že birkenstock je papučové dno v obuvi. Očekávám to v brzké době na svatbach a v divadle.
razorblade jezis po tech hrozne touzim, ty frcej mezi lidma v bikeparcich
711990 maj je ted v akci
ja se na ne tesim az si je vezmu do letadla, zimni verze bostonu pro me![]()
Tak bez tech vlnenejch fusekli jsou docela v pohode, tema ponozkama to pro me zabili![]()
711990 maj je ted v akci
ja se na ne tesim az si je vezmu do letadla, zimni verze bostonu pro me
haha, četla jsem: Těším se, až si je vezmu do divadla.... ![]()
notna Spejbl křustky. ![]()
711990 myslela jsem vždycky, že jsou to bačkory ![]()
bublifuk tak jako ony se tak pouzivaj, ze je nosis na zahrati kdyz moc nechodis. Videla jsem je na holce co vylezla z obytny dodavky, nez se prevlikla do bot na kolo treba.
razorblade to bude ideal!
Tabea tak soude dle zdejsich modnich znalkyn bych vlastne mohla!
Já bych řekla, že na soudu/nesoudu "znalkyň" nesejde.
Nemyslím v souvislosti s divadlem, ale dneska si vážně každý(-á) může vzít na sebe cokoli, co unese jeho sebevědomí (a peněženka
)
Tak jestli se v ních cítíš dobře a jsou tvoje vysněné, tak si je užij.
razorblade Právě že neznalkyň. Já jsem vůbec netušila, že jsou to venkovní boty. Viděla jsem je jen nosit v apartmanech nebo jak píše 711990 v kempu , v/okolo karavanů. Jsi rozšířila moje omezené módní obzory.
notna ja je chci mit jako "polovenkovni"... teda spis do letadla nebo do samosky. Ale uvidime, treba budou tak pohodlny, ze v nich zacnu chodit do prace. Stejne me zabiraj jen od pasu nahoru vetsinou![]()
a chci je teda nosit s tema silnejma fuskama![]()
razorblade jako..chvíli jsem si říkala, že je to snad ještě horší, než nedávný nějaký takový ty barefooty tady. Ale jako po delším zkoumáním se mi zvráceně líbí, takový "koupím si cool papuče, p*co" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY