Pavlena diky za vysvetleni k Vagabondum( precetla jsem kdyz jsem nemohla odpovedet a uz to nenajdu).
Saty jsou krasne, jake teplacky te lakaji![]()
Pavlena diky za vysvetleni k Vagabondum( precetla jsem kdyz jsem nemohla odpovedet a uz to nenajdu).
Saty jsou krasne, jake teplacky te lakaji![]()
Sweet Potato vis co, máme ty staré bundy po tchánovi a půjdou. Má to spíš sentimentální hodnotu.
continuityTak teď už je taky nepotřebuju. Ale v šestnácti!
maj už v kamennym COSu slevy?
Sweet Potato tak jistě! Kristusky dokud nemrzlo, vojenské košile po dědovi, vytahané svetry po tátovi, oversized pánské kárované sako z charity...
andulka01 Já měla červenou sokolskou "garribaldovku" po strejčkovi Toníčkovi. Strejček Toníček blahé paměti míval tak 120 kilo, já tou dobou tak 47. ![]()
Ještě ji mám schovanou.
RoSa maji
moora jo, už jsem zjistila osobní návštěvou... teda ale ta kolekce je k pláči, hrůza
Ja som sa cítila 60. rokoch strašne moderne a nadčasovo v maminkinom menšestrovom klasickom vypasovanom sáčku, rok výroby asi 1947 ! ![]()
Blanka to by dneska fungovalo taky..
COS mikinu Dělá vzadu moc hezký tvar Je vypočívkovaná/dvouvrstvá, aby dělala ten bubble hem
Mini hahaa, se směju, přesně tu jsem zkoušela. Vypadala moc dobře, ale materiál mi přišel jakýsi těžký nebo tvrdý, prostě pocitově ne. (hlavně když mám mikin asi tak tisíc)
Pavlena já právě žádnou nemám a nějakou jsem chtěla, ale nic se mi nikde nelíbilo Vůbec jsem nevěděla, že ji mají v sortimentu Šla jsem se podívat na slevy, že :)))
Mini Ta je moc hezká :-).
999 diky Rukavy delkou presne To je vzacnost Je to trochu zvlastni ta podsivka Ale jakmile se oblece tak o ni clovek vubec nevi
Pavlena ty jsou moc pekne, jeste maji v hnede ( je k nim i svetr do kompletu, ten je i modry, ale modre kalhoty nejsou).
Bude ti to sluset (zase)![]()
Antje no já je ještě nemám, ale pokud přijdou s nějakou slevou, tak je asi budu mít...
Ty hnědý jsou kašmír (tamty jen vlna) a jsou teda docela drahý, ale tuze pěkný. I když naživo jsem je neviděla...![]()
A rovnou tu hodím dotaz do fóra. Jak jste na tom pocitově s kombinováním hnědé a černé..? Hnědá se mi strašně líbí, ale kombinace s černou mi nějak nesedí. A nemám hnědé ani boty ani kabelku... ![]()
Pavlena za mě ok, ale spíš teplý podtón hnědý. To se mi líbí.
Pavlena nosívala jsem černý džíny a čokoládove hnedej rolák a doplňky v jedné z těch dvou barev a vypadalo to dobre. A mam i jedny černohnede pruhované svetrosaty a taky jsou fajn s další hnědou či cernou. Úplně bych se toho nebála.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.