viktorka_od splavu jo, to jo. Já ty bf k sukni vidím jako problematické:( Ještě tak tenisky v létě, ale ty zimní vždycky vypadají rozplácle no
Co jste si dnes koupili/y?
Evaeva to urcite, ale tady u tech mi vadi ta vyska, to je presne takova lesanovska, takovy kotnickovy polobotky, to uz za myho mladi nosily takovy kotnikovy semisky plus hadrovy zebradlo a doma batikovany hadry![]()
viktorka_od splavu aha, tak zrovna výška mi přišla v pohodě
asi nemám styl![]()
Catherinne Sako je bezvadný, taky mě zajímá, kde jsi ho ulovila.
Samantha sako je h&m a má trictvrtecni rukávy. Pokud jsem to dobře rozlustila.
Evaeva tim to urcite neni:-)![]()
Evaeva to urcite, ale tady u tech mi vadi ta vyska, to je presne takova lesanovska, takovy kotnickovy polobotky, to uz za myho mladi nosily takovy kotnikovy semisky plus hadrovy zebradlo a doma batikovany hadry
Přesně jsi popsala moje oblečení mezi roky 1979 až 1983
. V zimě jsem nosila důchodky
.
A k nákupnímu tématu: ty moje šněrovací skinnersky také nemají zip úplně k podrážce, ale končí cca ty 2 cm nad ní. Obouvají se mi v pohodě, nic rozšněrovávat nemusím. A ještě jsem měla štěstí, že jsem je koupila se slevou v předprodeji, takže jsem maximálně spokojená
.
Fleur takze mam vadny nohy, jasna vec![]()
CatherinneTobě bude moc slušet, tak sebou mrskni, ať vidím, jak to zkombinuješ. ![]()
viktorka_od splavu No, asi ti zrovna tenhle jejich typ nesedne.
Fleur napadlo me jeste vyzkouset tedy o cislo vetsi, mozna? mas svoje bezne?
Fleur A v létě kristusky?
viktorka_od splavu Mám svoji běžnou velikost.
Sweet Potato No co jiného taky
?
Fleur Obarvené cvičky s ustřiženou gumičkou
Já kristusky v 1969-70.
Catherinne Fakt? Včera jsem šla kolem a nezastavila se! ![]()
Po tom mrknu, moc se mi líbí!
Fleur A v létě kristusky?
Klasický dřeváky naboso!
Kristusky nosil otec, krásný kožený, bohužel vzhledem k jeho asi o deset čísel větší hnátě jsem mu je nemohla ukrást ![]()
barbucha Pech.
Úžasný vojenský bundošky po tátovi (nebyl voják, jeden čas dělal na letišti) máma někomu rozdala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY