Skoro rok od Londýnského pracovního výletu jsem odolávala velký zhůvěřilosti- objednat si čaj z UK, ale dneska už mě to přemohlo (sleva zaplatila poštovný)- švestkový earl grey. Rovnou pět balení.

Skoro rok od Londýnského pracovního výletu jsem odolávala velký zhůvěřilosti- objednat si čaj z UK, ale dneska už mě to přemohlo (sleva zaplatila poštovný)- švestkový earl grey. Rovnou pět balení.

milacka Já mám taky takovou nohu :) Všechno mi padá, ve všem kvedlám, přitom nejsem žádná popelka, mám 39. Co je to za značku?
Hwi ja mám 41 a v tejto veľkosti mi je 90% širokých, prezo mi vyhovujú tenisky. Ale potrebujem aj normálnu obuv, nie vždy sú vhodné tenisky.
Je to portugalská značka Bianco.
milacka Díky :)
barbucha Termofor! Já měla krásnej v pleteným svetru a praskl mi, syčák jeden. Musím si nějakej pořídit.
Taky mám ve svetříku ![]()
Kdo to tady inzeroval chlupaté povlečení ? ![]()
Je vám doma teskno? Zařiďte si interiér, který navodí pocit objetí od plyšového medvěda - Novinky
marieu závistí blednu. Ten musí vonět! A chutnat!![]()
Moje lesanovite ja neodolalo :))

mooraje moc hezka. A jen sukni nebo i šátek? ![]()
Hlavne tvemu lesanovitemu ja tenhle strih vyslovene sedi.
moora tak to si poprosíme potom o foto...
Maureen Muslik já se snad půjdu do toho COS podívat... tyhle vypadají vážně dobře
jeden dotaz: ony vypadají dobře asi na vysokých postavách nebo to může i prcek (160) ?
já mám 172cm, takže žádná extra výška, ale kalhoty dorazí snad zítra, tak uvidim. Kupovala jsem je opravdu naslepo
pro Janulik03 a další, komu je doma teskno a potřebuje chlupaté povlečení:
je parádní! vyslala jsem do výdejny mamku a něco nafotila... prý je to lehký, ten chlup navrchu spíš chladivej, dole teplej beránek

RoSa noo takto to vyzerá dobre.
ešte teda počkám, či tie chlpy púšťajú
RoSa prosimte a kdes to teda koupila? kdyby meli nahodou i na dvojdeku..![]()
viktorka_od splavu jo, ten prodejce má i 200x220
RoSa aha, dekuju
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.