marieu no mně se ty mý líbí a jsem s nima spokojená, ale nevydrží věčně :)
Co jste si dnes koupili/y?
marieu ja jsme v lowcost obdobi klidne nosila polyesterovy kabaty a nemuzu rict, ze by mi v tom byla nejaka velka zima. Ale ze zacatku me hralo mladi a pak jsem vecne spechala odnekud nekam, zahrala jsem se pohybem ![]()
Kokoska Mně je v nich zima teda výrazněji než ve vlněném. Ted mi tu jeden visí, nevím, nevím, zda nechávat, nenechávat, chtěla jsem takovej utíkáček univerzální, přehodim a jdu, ale ted když na to koukám, tak asi budu čekat, na ten co padne prostě top..-)
Karja jo, přesně. Já do školy schválně nosila ty polyesterové, protože ve škole bylo chladno a potřebovala jsem svetr, ale to mi zase ve vlňáku bylo vedro. Teď jsem zrovna vytáhla kabát, co mám snad ještě z gymplu. 70% vlny, je z Reserved! Myslela jsem, že nemám šanci ho zapnout, ale jo
Chtěla jsem ho dát malé ségře, ale má smůlu![]()
Evaeva tak to jsi hvezda, na gymplu jsem mela o 15 kg min nez ted ![]()
Evaeva Ty jo, hodně dobrý!
Karja tak ono za meho mladi byl celkem problem sehnat jakykoli hezky kabat, na ty polyestery jsme byli proste zvykli. Ale obcas se objevil i "faušák", tam nejake procento vlny bylo, ale bylo to samozrejme drazsi. Pamatuju se, jak jsem si za jednu z prvnich vyplat koupila bordo rovny dlouhy kabat, vsichni mi ho chvalili. A pak za nekolik let se zacaly objevovat ty prosivane, astronomicka castka cca 2000 tehdy. No koupila jsem ho a muj drahy ex mi pocital, kolik me stoji jedno vyneseni.
Kokoska já taky netrpěla zimou- měla jsem nějaký utíkáček a takovou ne úplně moc zateplenoi parku. Nicméně komfort - vlněný kabát a do mrazu peří- je nesrovnatelný.
Mini moc pěkný nákup!
Mini Všechno moc hezký, nad tím kabátem přemýšlím. Kdyby ho dělali světle šedý, tak už ho mám :-).
Vstupenky na Krysaře. ![]()
Vstupenky na Robbieho W.
- hodinový stres u pc, v jednu chvilí jsem byla ve frontě 2895. ![]()
Vzala jsem rovnou i na Zimmera, sice už jen ty horší na balkoně, ale tam ho úplně vidět nemusím, stačí hudba. ![]()
Nekoupila, ale ráda bych koupila jeden kabát v COS - nevíte, jestli COS nemiva kolem black friday nějaké smysluplne slevy? Docela by se mi nějaká sleva hodila, ale nevím nevím jestli případně čekat
Rozhodně je teď 20% v Arketu. Cosáci měli snad nedávno ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY