Pinot Noir Díky :-).
Co jste si dnes koupili/y?
Evaevabonbóny tam jsou Milka, Haribo, a tak, ne? Já tam kupuju takové ty velké pytle Haribo s menšími pytlíčky, když to chtějí kluci rozdávat na narozeniny.
Miru Tak pak dej vědět:-). Jak ti ta essence sedla.
...jj, pak poreferuju![]()
Párkrát jsem zkusila i dražší, ale mně to za ty prachy nestojí. To seženu stejnou kvalitu za méně.
Měla jsem moc ráda, ale před x lety, právě Max Factor 2000. Kvalita šla taky dolů, už nekupuji.
Pak byla výborná Mabylline "žlutá", uprostřed měla "pásek" s motivem gepardí kůže - výborná, už není...
Tak poslední roky zkouším mezi těmi levnými. Jako za ty prachy co bych chtěla, že jo, ale aspoň mě to nemrzí, že to je na nic. A hledám dál...![]()
EDIT: je fakt, že ty "tubičkové", co zde holky doporučují, jsem nezkusila. No, i když už mi není dvacet, tak pořád chci, aby řasenka řasy zahustila a i protáhla, aspoň trochu.
Evaeva tu řasenku jsem poprvé koupila na základě tohoto článku (je to ta Max&More) a byla jsem spokojená, tak ji kupuju dál
https://www.dtest.cz/clanek-9889/test-rasenek-odhalil-zdravi-skodlive-vyrobky
Miru Jojo, budu ráda, když udělá někdo průzkum trhu za mě. Já mám řasy velice, velice ničemné. I jsem přemýšlela o nějakém tom zkrášlení v salonu, ale moc peněz a času, řasenka ráno to spraví:-). Jeden čas jsem si řasy barvila, jakože se člověk nemusel tolik líčit, ale vydrží to třeba tak 2 týdny?
Pinot Noir tak ted jsem zvedava a snad ji koupim taky...a ty mini sladkosti tam kupuju taky. Jednou za cas. Prijde mi to stejne, jako kdyz to koupim v Polsku nebo tak. Na tyhle veci je to skvely obchod, treba jsem tam brala asi 25x knizku nalepek a razitka, kdyz mel syn narozeniny a melo to pry uspech. Kazde dite si vybralo (byly ruzne) a vyslo me to treba na 400 celkem. V papirnictvi bych v tom byla aspon za 1500.
Jos jo, tyhle drobnosti tam samozřejmě kupuju taky. Ale u těch věcí k jídlu a k očím mám nějaký blok. Možná nesmyslný Pinot Noir
Evaeva Já to mám uplně stejně jako ty, nic na tělo ani k jídlu tam nekupuju, ale není to založeno na žádném zkoumání, je to čistě pocitový. Ale tu řasenku si tam ted samozřejmě koupím:-D
U nás mají dneska slevu 20% v dm, tak já jdu tam![]()
Mám čerstvě Max Faktor Masterpiece a taky se mi zdá, že dřív bývala lepší. Předtím jsem měla docela dobrou Mascara green tech od Frais Monde, úplnou náhodou koupenou na Pure district, ale už ji tam nevidím. S Maybelline jsem kdysi měla dost špatnou zkušenost, hrozně se matlala, byla to ta žlutá, ale gepardí vzor teda neměla.
Já mám řasy velice, velice ničemné. I jsem přemýšlela o nějakém tom zkrášlení v salonu, ale moc peněz a času, řasenka ráno to spraví:-).
já jsem si jednou pod diktátem parfu koupila nějaký sérum na řasy, natíralo se to štětečkemna kraj víčka, no takový smetáky jsem neměla nikdy před tím ani potom. ale pak tu někdo zmínil,že to obsahuje cosi rizikovýho, způsobujícího šedý zákal nebo tak něco, vo voči já se bojím, nevidím úplně dobře a vobčas se mi dělá v zorným poli taková mlha, tak to holt doklepu bez smetáků
moora Aha, aha, ale nebyl to ricinový olej ne? Ten jsem chvíli používala, ale tak jako dost volně, já to třikrát použiju a dvakrát zapomenu a tak. Oči mám taky ráda, nic rizikovýho nechci:-D
Karja nene, vypadalo to jako řasenka a místo kartáčku to mělo štěteček. eště to doma mám, tak se večer kouknu, jak se to jmenuje
moora ricinovy olej:-) ze stejnyho duvodu jsem na rasy nedavala, ale na oboci jo.. no jako vylysaly mista mi nezarostly, jak jsem doufala, jen tech par zbylych chlupu dosahlo delky malem pod bradu![]()
moora Já to nebudu používat, pokud je to tak špatný na oči, spíš teda jaká je to látka...možná bych teda mohla něco k ježíšku koupit:-D
moora to jsem psala ja, ze jsem nekde cetla, ze to serum obsahuje neco, co se pouziva na lecbu zakalu. Moc jsem tomu nerozumela, ale kupovat se mi to nechtelo. Rasy jsem mivala dlouhe a huste, ani jsem moc nepotrebovala rasenku. Ted je mam ridke, kratke a krehke, vubec nevim, kdy a jak se to stalo! Ricinovy olej jsem zakoupila loni, ale jeste se mi nepodarilo ho nejak soustavne pouzivat. Tak dik za pripomenuti![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY