Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Online brrr
12430 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 11:20
Reakce na razorblade:

Prosim prosim, nemate kolem sebe nekoho kdo je pred Vanocema na dovoleny v Emiratech? Kupovala jsem mamce Armaf Skye, ktera byla dostupna jen v nejakym ostravskym eshopu marianet, a oni mi poslali neco jinyho a ja nevim, jestli to do Vanoc stihnu vyreklamovat. Verim, ze v UAE to urcite na letistich maji :)))

je to tahle vune, stoji kolem 500 czk, takze nic zavratneho :))

​narychli mě poslali do Ostravy dneska. Mám ho!

Offline clothilde
2065 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 12:23
Reakce na Mulen:

Janulik03 doufam ze jo

Luna moora Tak Betty a diky. Jsem se nejak utrhla

​Občas je to potřeba. To utržení

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 12:41

Mulen já ti rozumím. Kdysi jsem si z COS odnesla troje šaty naráz a taky mi to přišlo zu viel- zvlášť protože jsem do té doby šaty nenosila. Ale ono je to naprosto v pořádku, koupit si oblečení, které ti dobře sedí, sluší a unosíš ho. Všechny ty kalhoty jsou parádní, budou ti moc slušet. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 18:33
Reakce na brrr:

​narychli mě poslali do Ostravy dneska. Mám ho!

​zdejsi centralni mozek lidstva je proste nejlepsidekuju! Mas ode me zpravu :)))

Offline 999
19964 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 19:55

Mulen Super nákup, zajímají mě ty prostřední, z jakého jsou materiálu? Díky

Offline Mini
příspěvků moje polička 12. prosince 2024 19:59

999 myslim, ze mansestraky

Offline Mini
příspěvků moje polička 12. prosince 2024 20:01
Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 20:40

Mini 

Ta je moc pěkná! Zálibně jsem ji obhlížela, než jsem si vzpomněla že mám novou, krátkou černou prošívanou, z Arketu. Cosácká má ale lepší střih

Offline 999
19964 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 21:37

Mini Díky :-)

A ta bunda je super :-).

Offline Ounz
20549 příspěvků moje polička 12. prosince 2024 21:50

Mini moc hezká bunda

Offline Mini
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 07:44

barbucha 999 Ounz diky ;) ja chtela tu khaki perovou xxs, ktera je porad vyprodana Tuhle xs jsem si mohla zkusit a dobry Rukavy az po porsty, ale na zimu dobry

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 13:48

Jsem deprimovaná a Zalando má slevy. Doufám, že nebudu jak z divokého západu. 

Offline Mulen
5058 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 16:54

clothilde marieu obcas  mivam sklony utrhovat se mic casto. Trpim silne vyvinutou slabou vůlí

999 jj, takovej silnej manšestr. A diky

Ještě jsem si koupila krátkou buřtobundu k těm prvním dvěma kalhotům a už končím!

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 17:00

Mini 

Ta khaki je taky výborná! Mně s tímhle jdou cosáci na nervy... nejdřív totiž měli jen tu bílou - a jakmile jsem si ji koupila, vylezli teprve s tou zelenkavou a khaki. Čert by mě vzal! 

Ale nemají ji - tu khaki - ani v obchodě ve Stockholmu, což bylo moje jediný štěstí. Kolik tak bund člověk unosí, že jo

marieu 

Z divokýho západu asi ne, tohle spíš vypadá jako když ztratíš sukni a řešíš to dekou z gauče Asi jsem ti teda od depky moc nepomohla, co?

Offline Mini
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 17:12

barbucha no ja bych chtela ten strih khaki v xxs velikosti v cerne barve :))) takze mam splnenou jednu podminku ze tri - tu cernou :) ale dobra je

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 17:33

Mini 

Mně se právě líbí ta khaki barva, hodí se snad ke všemu a je dostatečně tmavá... a mezi vší tou černou zajímavá změna... černá je samozřejmě jistota, vo tom žádná a ta tvoje je fakt moc pěkná.

Ještě se mi dost ulevilo, že ani v Arketu neměli kabát co se mi zalíbil (všude měli na zimu dost vyprodáno, inu sezóna). Doufám pevně, že se ty hadry neobjevěj ani ve výprodeji

U cosáků jsem čapla akorát  svetřík a pak v Ahlens nazouvací polobotky (jakože na jaro), fotku nemam anžto byly poslední protože ve výrazný slevě  A včera jsem to doladila letenkou na červen (taky kvůli pěkný ceně), abych měla jistotu že dorazím včas až bude mít zřítelnice slavnostní konec školy, jak mi bylo nařízeno. No, a už mam snad pokoj  

Offline Mini
příspěvků moje polička 13. prosince 2024 17:53

barbucha ve vyprodeji - no presne ! Uvidime v lednu :)))

Offline marieu
5186 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 19:00

barbucha deka z gauče mě naprosto nerozhodí. Ale nad tím dlouhým kabátem z Arketu mi teda cuklo oko. Tak až nám v lednu proplatí dovolenou z nelegálních smluv...

Offline tina
6338 příspěvků moje polička 13. prosince 2024 19:34

marieu mně se "gaučdeka" náhodou líbí, sama ji mám už nějakou dobu v oblíbených. Dej prosím foto, až dorazí. Děkuju předem.

Offline barbucha blogger
36277 příspěvků moje polička 15. prosince 2024 10:41

marieu Mini 

Mno, tak Arket už výprodej má! a kabát tam neni