barbucha To je super nákup :-). Chvíli jsem si říkala, že neřekla, jela bych s ní :-).
A žes neřekla ty! Byla bych ráda!
Kdybys to chtěla ještě přehodnotit, pošlu ti let a ubytování do sz ![]()
barbucha To je super nákup :-). Chvíli jsem si říkala, že neřekla, jela bych s ní :-).
A žes neřekla ty! Byla bych ráda!
Kdybys to chtěla ještě přehodnotit, pošlu ti let a ubytování do sz ![]()
barbucha Díky, já jsem to přehodnotila v tom okamžiku, kdy mě to napadlo :-). V dubnu letím do Toskánska, do Portugalska a ještě je v Římě velká výstava Caravaggia. Ale někdy příště určitě ráda.
Hwi ďakujem, tak to zvážim. Ako trochu pomačkané to beriem presne tak, je to aj taký strih, len či v nich risknem aj takú výpravu.
COS boty máte zkušenosti s velikostí? Jde mi konkrétně o baleríny. Velikost běžná?
Maky koupila jsem ty síťovaný a byly regulérně o číslo menší..
A kdysi jsem zkoušela na prodejně nějaký jejich zimní boty a taky mi byl až pár o číslo větší než normálně. Tak jestli jsi velikostně mezi, brala bych větší.. (ale mám jen tyhle dvě zkušenosti)
Pavlena děkuji asi tedy bez vyzkoušení výsledek nejistý
Já jsem měla dlouhé no shopping období, ale teď jsem si koupila docela ujetý boty. Ale hrozně se mi líbí.![]()

Řemínek se dá dát dopředu nebo dozadu na patu. 
Tak mám na cestě tenisky z arketovýho výprodeje. Běda jak to nebudou vyslovený bačkůrky!
Prave jsem si ve Vavavoom koupila RMS chameleon lesk na rty Neshanela neco takoveho Karja ? Testovaci sadu pletove kosmetiky teze znacky a dostala od cesry nejake vzorky parfemu Nakupovani vyvazeno rani navstevou umeleckoprumysloveho muzea :)
Mini no podívám se na to. Nakonec už nějaké ty balzámy mám, ale že bych nějaký doporučila, to uplně ne, spíš je tak nosim po všech kapsách, že když nejsem nalíčená, tak to rychle natřu, že lepší než nic;-)
barbuchapřesně tyhle chci! Dej odkaz prosím tě.
continuity už nejsou... jedině jestli někdo vrátí... ještě včera měli jedinou vel.č.40
Už tam nejsou vůbec. Tak za 60 euráků, nekup to
Kolik máš číslo, že kdyby mi třeba nebyly?
barbucha Ty jsou super
.
barbucha 38, ale já okoukala model a vezmu to přímo v adidasu.
Karja myslim, ze dobry, pokud neni clovek porad u zrcadla To se hodi :)
TYhle šaty nutně musím mít :-) Nevíte někdo, jak sedí velikost? Váhám mezi S a M
https://www.cos.com/static-images/products/assets/001/ad/b0/adb09a66a5c3de25d4dd5dc8f6bd9e268e016dc8_xxl-1.jpg?imwidth=2160
LadyMary ty jsou moc hezky. Pisou slim fit, ten vrsek bude asi dost na telo.
LadyMary já na ně koukám od včera taky. Já mám většinou jinde velikost 40, tady bych vzala M. Spíš váhám nad tím materiálem, jestli to není taková teplákovina. Neviděl je někdo prosím?
Střih je perfektní.
Raduza Já mám právě tak polovinu COS šatů S a druhou polovinu M :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.