LadyMary a Vídeň není pro vás lepší?
Co jste si dnes koupili/y?
Janulik03 super !
LadyMary tuším, že jsi z okolí Ostravy - Ryanair lítá na Tenerife z Krakowa.
continuity Vídeň je varianta, ale nenašla jsem žádný let v termínu, který máme...:-(
Alice7 Mrknu se, ale nevím, jestli Ryanair ladí s našimi požadavky na zavazadla :-) 3 lidi, 3 odbavené kufry...nechápu, jak se celá rodina může sbalit na týden do jednoho.
LadyMary záleží, co si zaplatíš. My měli nějaký family tarif a v tom byl jeden velký kufr na rodinu a ještě menší odbavované na každého. My to nakonec nevyužili, měli jsme si zaplatit jen ten jeden velký zvlášť.
LadyMary Spíš než z Krakowa bych letěla z Katowic
LadyMary Já myslím, že jeden malý kufr (batoh) pro každého nahoru a jeden dohromady je dost, zvlášť v létě. Vyzkoušej si to! :-)
A já letenky do Soulu, konečně se mi podařilo zorganizovat dámskou jízdu! I když teda jen na tři dny, doufala jsem ve čtyři. :-(
Garfie my bychom se takhle klidne zabalili, ale nechci mit spolecny kufr. Kdyz jsem videla, jak se muz reje v mych hezky slozenych trickach, prehazuje sacky s pradlem a frfla, proc tam mam tohle a tamto a kde ma to svoje, tak uz nikdy! Protoze vetsinou jsme vsude jen na jednu noc, potrebuju mit v kufru veci na svych mistech, abych rano rychle sahla a nehledala, navic cekat, nez on si vyhrabe to svoje a koukat, jak pri baleni prihodi svoje boty navrch, to radsi za ten kufr priplatim!
Kokoska Dovedu si to představit. My teď na týden jezdíme tak, že každý má vlastní batoh a minule muž vymyslel, že rozdělíme věci tak, že třeba v jednom batohu budou kalhoty, v jednom trička, v jednom boty...a každý bude zodpovědný za tu jednu sekci. No hned se mi to nezdálo, ale ustoupila jsem a větší průšvih jsem nezažila, byla jsem vzpruzlá celou dovolenou!!!
Garfie to je teda napad! A kdyby se nahodou jeden batoh ztratil, bude cela rodina bez spodniho pradla ![]()
Kokoska
Tak my si je bereme nahoru do letadla, to by byla zodpovědnost dotyčného!!!
Garfie skvelej napad![]()
Garfie muze se nedejbože stát něco i po cestě, ne že bych to na vás chtěla přivolávat! A jak se manželovi líbil jeho nápad v praxi? Asi bych to po dvou dnech přebalila.
Kokoska No...my to vcelku zdvořile a bez komentáře dotáhli ke konci a už se k tomu nikdy nevrátili, ani teoreticky, ani v praxi. ![]()
Komu poslu uctenku? (Sla jsem pro svetr ve vyprodeji...) jsou bozi, tenhle strih se neomrzi

moora Dneska mi přišly a jsou boží! Nejlepší střih, jaký může být....přemýšlím, jestli si nekoupím ještě jedny do zásoby
moora a maj jenom černý ?
Tak Betty jen cerny
moora jakou jsi brala velikost? A jak je mas dlouhy?
Kokoska M a kousek nad kotniky. Je to cely tenci, ale festovni trickovina (uplet), coz mi vyhovuje, velmi nezehliva uprava :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY