Maureen Ty jsou pěkný. Na můj vkus se ty modní střihy džíny mění hrozně rychle:D. Vůbec to nestíhám:D.
Co jste si dnes koupili/y?
Sedmá z devíti bud tak hodna a smaz moji fotku, dik!
Kokoska Díky za foto, váhala jsem,jestli si tenhle střih pořídit, a ne. Přenechám mladým.
Já vám říkala, že to nesluší každému. ![]()
TYhle šaty nutně musím mít :-) Nevíte někdo, jak sedí velikost? Váhám mezi S a M
https://www.cos.com/static-images/products/assets/001/ad/b0/adb09a66a5c3de25d4dd5dc8f6bd9e268e016dc8_xxl-1.jpg?imwidth=2160
saty mám, u COS mi většinou sedi XS a i tyto šaty mám XS. Vršek je vypasovaný ale materiál lehce pružný narozdil od coconu třeba (ty mám černé ve velikosti 36 a zelené ve velikosti 34-pro představu)
a větší bych mit tedy už nemohla kvůli šířce ramen tam je te látky nějak vic. Můžu zkusit zitra vyfotit kdyby byl zájem.
Maky díky za report, pak to teda vypadá, že bych měla mít XS, budem cca stejně velké. Ale já šaty vůbec nekupuji, maximálně čekám na slevy... ![]()
Maky Díky moc, jak je vršek pružný, tak jdu do S ;-)
Pavlena taky většinou čekám na slevy, tyhle mne tak zaujaly na produktovce, že jsem je hned vzala.
Maky noc děkuji. Kdyby ti nevadilo ukázat fotku, ocenila bych. Je ten material takova ta teplákovina nebo je to pevnější?
Jaká myslíte že je šance že budou casem i v jiné barvě?
Muslik neni to teplákovina ani takový ten COS neopren. Je to taková ta silnější tričkovina nebo k čemu to přirovnat. Mám z COS tričko s krátkým rukávem pruhované a je to materiálově podobné mozná ještě o chlup pevnější.
Muslik já myslím, že šance na jinou barvu je velká.
Letenky na dovolenou ![]()
![]()
Mám radost protože dost od ledna podrazily, ale vymysleli jsme to nakonec hezky.
ty cerne šaty COS jsem si dnes zkoušela a objednám si S, obvyklá velikost. Materiál mě trochu zklamal, ale za 90 € to nemůže být hedvábí.. Škoda, jsou příjemný, ale ten materiál se podle mě rychle "otahá" a nepůsobí moc elegantně.
a dobry jsou i tyhle saty, ta sukně má skvělý tvar. Nahoře zase tricko, ale je to zajímavý kontrast
continuity kam, kam?! Já mam taky radost, ze jsme konečně naplánovali dovolenou, ale nekoupili. Koupila jsem v hm široké pantalony, ve kterých nevypadám jako Chaplin, tak mám radost!
Gatita Grand Canaria, loni jsme si to Tenerife hrozně užili, není tam v létě vedro, zároveň i hory, no ideální dovolená pro nás. jen jsme kvůli cenám letenek letěly v blbé dny a ještě jen na 11. Letos jsem to taky málem prosvihla, v lednu jsem se vyklidnila, že to není tak drahé, no chyba lávky. Nakonec sice letíme v týdnu, ale na 14 dní.
Ale mám doufám dobre ubytko. Ten posun mi do toho trochu hodil vidle, ale budeme tři dny v Las Palmas. Tak snad to klapne.
continuity Já práve číhám na letenky a Tenerife. Můžeš mi napsat SZ, kde jsi kupovala, prosím?
Okuliare na čítanie

Jediný, kdo tam litá z Prahy je Smartwings a já kupují zásadně u aerolinky, nepoužívám ty preprodejce v žádném případě. Jestli se ti s tím chce crcat a zvládneš letovisko, zkus ještě cestovky. Někdy je to s bydlením jen o trochu dražší než letenka.
Druhá možnost je vzit to přes spanelsko s přestupem s Vuelingem/iberii. To bych zkoušela s nejakým overnight a zastávkou v třeba v Barceloně jako další moznost.
Ja jsem cenu vyřešila tím, že letíme streda- středa, co bylo o 30% levnější. Obecně se tady čekat moc nevyplatí, jednou těsně před odletem ty letenky staly úplny nesmysl (něco jako 100 za rodinu). Ty letadla jsou v sezóně (a to klidně i během jarních prázdnin) úplně necpane, není důvod, aby to Smart dával levněji.
continuity Já se právě taky dívám na smartwings a teď to vychází za 3 osoby cca 48 000. Dívala jsem se na invii a tam nejlevnější zájezd v našem termínu (Po-Po) vyšel s odletem z Prahy cca 47 000. Přemýšlím, jestli má smysl čekat na nějaký last minute zájezd (i když ubytování už máme) nebo koupit ty letenky rovnou![]()
continuityJo a celkem mě letos naštvali, protože loni jsme letěli z Brna a letos tu linku z Brna nemají
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY