Antje áno
Co jste si dnes koupili/y?
Já je tam nenašla (ale vybrala bych si), nedáte někdo odkaz?
Ale fakt je tá reálna farba veľmi odlišná. Pekná, ale odlišná. Len pre istotu, aby nikto nebol sklamaný.

...dobré!, oboje![]()
Miru jojo :) díky Boty nosím ke "všechno černé"
...jo, pak to má ten správnej akcent!.![]()
Po zorganizování a přípravě zítřejšího malování jsem usoudila že si zasloužím nějakou odměnu, i zakoupila jsem sobě výlet do Edinburghu. Vždycky jsem se chtěla podívat, kde bydlela Marie Stuartovna, moje oblíbená postava, tak se těším jak malé děcko ![]()
barbucha hezky pekne!
barbucha nezapomen, ze gb zavadi esta :))
Já vim, ale stihnu to ještě předtím! Chtějí to myslím až od 2.4., já to vzala hákem a pojedu ještě teď v březnu.
barbucha je, to docela zavidim, tam se mi libilo! Jen to pocasi je osemetny, tak at ti to vyjde!
Dík. S ošemetným počasím tak nějak počítám.
Dnes dvoje kalhoty a sukni v H&M, džíny v C&A a plavky v Lindexu a v hadrárny nechci zase tak rok vidět. ![]()

Pinot Noir Teda ty první dvoje kalhoty bych taky brala :-).
barbucha To je super nákup :-). Chvíli jsem si říkala, že neřekla, jela bych s ní :-).
Pinot Noir ta sukňa ![]()
Hwi prosim, toe saty Metamoephoza...mysliš, že by v slusnom stave prezili dvojhodinovu cestu autom? Myslim...dosť malym autom? Rozmýšľam si ich dat na jednu akciu mimo mesto ![]()
slniecko No, mačkají se strašlivě. Ale zase mají tak zvláštní střih, že to možná až tak nevadí. :D Asi záleží na míře tolerance konkrétní nositelky. :) Stejně si v nich dřív nebo později člověk někde sedne, dokonale vyžehlený vzhled po celou dobu nošení ty šaty prostě neumožňují, navíc se ta sukně tvarově různě mění, jak se člověk hýbe, je taková organická... :) Já bych do toho šla, ale pokud chceš na akci vypadat stejně, jako když jsi odcházela z domu, vybrala bych něco jiného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY