continuity Jo, to je možné. Před vánocema jsem narazila na nějaká lega, co v prodeji teprve budou.
Co jste si dnes koupili/y?
brrr je to v háji, už to obchází mladší jak mlsný kocour, jestli ji nechám nějaký pytlík postavit.
Jsem řekla, že až dočte tu knížku do čtenářského deníku, takže jsem asi v háji.
continuityAjaj, to máš blbé. Kluky teď už lego vůbec nebere a hlavně ví, že moje lego je moje lego.
brrrj Muž má Defendera pořád ve sklepě a starší tam má Lunární vozítko z Apola 17. Jediný, kdo zatím poskládal lego k Vánocům je mladší (já jsem letos nedostala nic, ale to co jsem hodně chtěla jsem koupila mladší).
Lamicka uplne v poho! Ja se omlouvam, ze jsem si te nevsimla
po pul roce jsem se videla s byvalou kolegyni a mely jsme toho strasne moc ke zvaneni :)))
a ja teda lituju, ze jsem si nekoupila jeste ty barrel kalhoty do gumy :))
continuitybože, já letos o vánočních prázdninách postavila lego friends nemocnici, lego divadlo, řekla jsem mláďatům, že do toho nikdo nehrabne, že už jim to v životě skládat nebudu a10. ledna to bylo v háji. Teď jsme při nemoci stavěli lego friends karavan, a jako postavit něco ze změti kostek, trvalo asi 14 dní:D. Strašný, jak si toto může někdo koupit za odměnu. Prosba o tu nemocnici už proběhla, never more:D
Karja já stavím ráda. Ale to hledání je peklo a to máme kostky roztříděné podle tvarů, nesnáším to
Karja je to lepší než pletení. Akorát to leze do peněz víc než pletení a sežere to spoustu místa.
Hej, s tým Legom je to tak...naši neznášali tie konkrétne stavebnice, najradšj mali tie bedničky s kockami, kde si mohli stavať čo chceli, alebo teda ešte vtedy boli nejaké domčekové sady (ale to bolo tuším duplo), kde boli steny celé kusy. Ale mali kamaráta, ktorý miloval stavanie podľa návodu, takže ten keď k nám prišiel na nejakú oslavu, tak sa s ich darčekmi zavrel do izby a tam staval odušu celé hodiny...kým to vydržalo, tak sa s tým hrali, a s postupujúcou eróziou to nakoniec vždy skončilo v bedničkách s ostatnými kockami...
razorblade ja zas lituju, ze jsem si nekoupila cervene saty. Ted tam maji dost pekne veci.
Prosím vás nemají v tom COSu culoty ze sustakoviny do gumy, co tady jely před dvěma lety?
sakumprásk i s vestou

moora No to je velmi povedené, to ti bude slušet;)
moora paráda
moora to vyzerá skvele a rovnako to bude určite aj na Tebe. Teším sa potom na foto.
moora Cool!
Takové motýlí....
moora prosím tě mají ty kalhoty kapsy? Já to nikde nevidím. Diky
moora to je krásný, a prosím tě, zeptám se možná blbě, chystáš se to nosit do práce nebo kam? Já nad tím přemýšlím, ale neměla bych to kam unosit asi.
Lenka22 ale to se dá nosit prakticky kamkoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY