Co jste si dnes koupili/y?

09. srpna 2014 12:36
Offline Maky
319 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 09:27
Reakce na Tak Betty:

moora a maj jenom černý ?

​nová barva 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 12:19

Maky ta teda není pro každého,  ty se asi hned nevyprodaji. A mě včera konečně přišly ty černé a fakt jsou super. 

Offline Pinot Noir
30157 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 13:57

monis to je super nákup!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 18:51

Kdyby někdo nutně potřeboval barrel džíny, tak tyhle z H&M jsou skvělý.  

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 20:05

Samé skvelé nákupy. Bunda monis je úplne naj vychytávka.

ked ste tu riešili zvonace rifle, tak som ich bola skúsiť v obchode. No nesvedcali mi a malý výber.

Ale kupila som zeminu do záhrady 

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 21:36

Já si koupila tmave zelenou tužku na oči. Přečetla jsem si na internetu, že je to teď hit a že jí používá i Kate Middleton:D  Zkusila jsem to a výsledek mi přišel super, přijde mi to lepší na mě než černá nebo hnědá. Ještě jsem poverila muže, ať se podívá pořádně na světle, zda to nejí nějak moc zelené, ale říkal, že tam ani žádnou zelenou nevidí. Tak ještě zkusím u někoho kdo umí líp barvy. Protože sice to má být tmavá zelená, ale nesmi to být poznat:D

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 22:14

Karja tmavo zelena? Skúšala som hnedú a vyzeralo to divne, tak nejak do ruzova. Asi skusim teda zelenú, ale počkám až ti to niekto druhý potvrdí

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 22:36

Janulik03zalezi, jaký jsi typ. Já černou moc nepoužívám, protože je na mě moc tvrdá, hnědou občas, ale taky to není úplně ideální, je docela teplo. Nejčastěji používám teda stín na obočí, protoze je takový sedohnedy. Dobře, zítra se nalicim a půjdu se zeptat k sousedům:D. To nemůže být vidět, to by bylo fakt blbý. Barevné linky používá jedna moje vzdálenější kamarádka a není to úplně dobrý, je to vlastně úplně blbý:D. 

Offline Janulik03
20441 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 22:53

Karja no jedna známa používa tie modré tiene. To je blbé. Vždy ma mykne ked ju vidím. Take tie echt modré a echt veľa.

Ešte som skúšala sivú ceruzku, ale išlo to do strieborna, tak tk radšej nič 

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 22:58

Janulik03 Ano, ty šedé jdou do stříbrná, to taky není pěkné. No vyzkousim víc a dám vědět. Alenmyslim, zebto funguje hlavně se zelenejma nebo zelenosedejma očima. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2025 23:05

Karja takže tmavozelenou si mám koupit, říkáš? Tužka je jediné líčidlo se řasenkou, co nějak víc používám.

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 23:19

Evaeva Já si myslím, že tobě by to prave nešlo, jak máš ty tmavší vlasy a asi i oči. Tam to nevidím, to je asi pro takový mírně vyblity typy:D. I když ta princezna Catherinne ta bude takovej tvůj typ:D.

Offline Kokoska
35263 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 23:22

Karja ale Kate je taky tmava, jestli je rec o te zelene tuzce.

Offline Suya
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 08:04

Co jsem si vcera nekoupila. Ten strih je genialni, super material, ale tahle modra je skoro az cerna a druha je zarive cihlova cervena, nic pro me... No, miva COS nejakou slevu ve dnech Marianne, asi ne co?

Offline Jos
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 09:30

Karja

souhlas. Uz od stredni pouzivam tmavezelenou, tmavemodrou a tmavou hnedou. Cernou skoro nikdy. Silnejsi linka nad oko, rasenka a je to. V zime se trpytkami. Byval to dvacet let muj signature look Ted uz teda vic jedu ve stinech a tvarenkach se rtenkou a tuzky moc ne. Jinak prekvapive dobre jsou vysouvaci essence a uplne top Sephora z jejich kolekce, i ty jumbo. Mela jsem i Urban decay treba a nic moc. Jo a sneda jsem hodne

treba tenhle odstin mam uz nekolikate baleni. Genialni barva

https://www.essence.eu/cs-cz/p/777619/long-lasting-eye-pencil

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 10:07

Karja no já trochu klamu tělem, oči mám zeleno hnědé. Možná to zkusím pro změnu, jinak používám hnědou 

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:03

Jos Ale to vypadá fakt jako dobrá barva. Tu zkusím. Já si dělám linku hodně slabou, prostě jen pro zvýraznění té oční linie. Stín si občas taky dělám, jen kousek nad linii řas ne přes celé vicko, já to moc neumím asi, aby to vypadalo pěkně a nebo to hned sleze;-)

Offline Karja
45037 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:03

Evaeva Tak pokud používáš hnědou, tak to ti tahle bude slušet ale musíš vybírat fakt hodně tmave khaki. Některé jsou fakt zelené no:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:11

Karja ano, to jsem pochopila 

Offline Magda
256 příspěvků moje polička 06. dubna 2025 13:12

Moc se omlouvám, ale nic jsem si nekoupila. Příspěvek vložen omylem