moora a maj jenom černý ?
nová barva

Maky ta teda není pro každého, ty se asi hned nevyprodaji. A mě včera konečně přišly ty černé a fakt jsou super. ![]()
monis to je super nákup! ![]()
Kdyby někdo nutně potřeboval barrel džíny, tak tyhle z H&M jsou skvělý.

Samé skvelé nákupy. Bunda monis je úplne naj vychytávka.
ked ste tu riešili zvonace rifle, tak som ich bola skúsiť v obchode. No nesvedcali mi a malý výber.
Ale kupila som zeminu do záhrady
Já si koupila tmave zelenou tužku na oči. Přečetla jsem si na internetu, že je to teď hit a že jí používá i Kate Middleton:D Zkusila jsem to a výsledek mi přišel super, přijde mi to lepší na mě než černá nebo hnědá. Ještě jsem poverila muže, ať se podívá pořádně na světle, zda to nejí nějak moc zelené, ale říkal, že tam ani žádnou zelenou nevidí. Tak ještě zkusím u někoho kdo umí líp barvy. Protože sice to má být tmavá zelená, ale nesmi to být poznat:D
Karja tmavo zelena? Skúšala som hnedú a vyzeralo to divne, tak nejak do ruzova. Asi skusim teda zelenú, ale počkám až ti to niekto druhý potvrdí ![]()
Janulik03zalezi, jaký jsi typ. Já černou moc nepoužívám, protože je na mě moc tvrdá, hnědou občas, ale taky to není úplně ideální, je docela teplo. Nejčastěji používám teda stín na obočí, protoze je takový sedohnedy. Dobře, zítra se nalicim a půjdu se zeptat k sousedům:D. To nemůže být vidět, to by bylo fakt blbý. Barevné linky používá jedna moje vzdálenější kamarádka a není to úplně dobrý, je to vlastně úplně blbý:D.
Karja no jedna známa používa tie modré tiene. To je blbé. Vždy ma mykne ked ju vidím. Take tie echt modré a echt veľa.
Ešte som skúšala sivú ceruzku, ale išlo to do strieborna, tak tk radšej nič
Janulik03 Ano, ty šedé jdou do stříbrná, to taky není pěkné. No vyzkousim víc a dám vědět. Alenmyslim, zebto funguje hlavně se zelenejma nebo zelenosedejma očima.
Karja takže tmavozelenou si mám koupit, říkáš? Tužka je jediné líčidlo se řasenkou, co nějak víc používám.
Evaeva Já si myslím, že tobě by to prave nešlo, jak máš ty tmavší vlasy a asi i oči. Tam to nevidím, to je asi pro takový mírně vyblity typy:D. I když ta princezna Catherinne ta bude takovej tvůj typ:D.
Karja ale Kate je taky tmava, jestli je rec o te zelene tuzce.
Co jsem si vcera nekoupila. Ten strih je genialni, super material, ale tahle modra je skoro az cerna a druha je zarive cihlova cervena, nic pro me... No, miva COS nejakou slevu ve dnech Marianne, asi ne co? ![]()

souhlas. Uz od stredni pouzivam tmavezelenou, tmavemodrou a tmavou hnedou. Cernou skoro nikdy. Silnejsi linka nad oko, rasenka a je to. V zime se trpytkami. Byval to dvacet let muj signature look
Ted uz teda vic jedu ve stinech a tvarenkach se rtenkou a tuzky moc ne. Jinak prekvapive dobre jsou vysouvaci essence a uplne top Sephora z jejich kolekce, i ty jumbo. Mela jsem i Urban decay treba a nic moc. Jo a sneda jsem hodne
treba tenhle odstin mam uz nekolikate baleni. Genialni barva
https://www.essence.eu/cs-cz/p/777619/long-lasting-eye-pencil
Karja no já trochu klamu tělem, oči mám zeleno hnědé. Možná to zkusím pro změnu, jinak používám hnědou
Jos Ale to vypadá fakt jako dobrá barva. Tu zkusím. Já si dělám linku hodně slabou, prostě jen pro zvýraznění té oční linie. Stín si občas taky dělám, jen kousek nad linii řas ne přes celé vicko, já to moc neumím asi, aby to vypadalo pěkně a nebo to hned sleze;-)
Evaeva Tak pokud používáš hnědou, tak to ti tahle bude slušet ale musíš vybírat fakt hodně tmave khaki. Některé jsou fakt zelené no:D
Karja ano, to jsem pochopila
Moc se omlouvám, ale nic jsem si nekoupila. Příspěvek vložen omylem![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.