COS mívá slevy nezávisle - a většinou se ani neshodují s dobou slev na e-shopu.
Co jste si dnes koupili/y?
jerry Aha, diky. Tak to vezmu zavdek slevou za newsletter
Karja Já jsem zas začala používat tmavě vínovou. Linku i řasenku. A taky se mi to víc líbí na denní nošení. A jelikož večer už stejně nikam nechodím, tak černou (i když já snesu černou v pohodě) ani nevyužívám.![]()
nová barva
ja si tyto objednala
Není to úplně moje barva, ale řekla jsem si, že to vlastně bude aspoň trochu změna, než vše černé
Raduza Tak děkuju! Modré barrel už jedou
. Teda přinesla jsem si černé, neb modré neměli v mé velikosti, ale vyměním je. No a jsem zvědavá, co na to muž. On je dost konzerva, tak budu spoléhat na dceru, že mu vysvětli "že se to nosí"
.
Makara Není zač. ![]()
Pavlena Muslik já zatím zůstávám jen u černé. Pak se pochlubte, určitě vám budou slušet.
Catherinne Mam XS což je moje obvyklá velikost u COS, pro porovnaní jsem psala že cocony mám černé vel 36 a zelené vel 34. Materiál je pevnější/silnější tričkovina (nevím jak to lépe popsat) a lehce pruží narozdíl od coconu které jsou pevné
Maky děkuji
Catherinne vezmi svoji obvyklou velikost. Materiál pruzi, ale zaroven je pevný. Povedený kousek.
Adidasky na leto

Chci je pak na tobě vidět s nějakým outfitem!
Už jsem takový párkrát zahlídla a sorry jako, mně připadaj extrémně hnusný
Si nedokážu představit že někomu slušej. Zlatý birkeny! ![]()
barbucha no třeba to budou nepohodlny skrpaly budu je vracet! Šaty jsem myslela úplně minimalisticky bílý a černý mám. Tak bych to zkusila. Ty černý jsou hedvábnější stan. To by šlo možná
marieu ha ha si mě rozesmála!!! Děkuji. No pressure :) Zero hlavně je teď rozežraná z dovolené a chtěla by tu kokosovou zmrzlinu co tam měli. V červenci měsíc cestování, tak se mám na co těšit. Kdyby boty byly pohodlný vezmu je sebou.
0zero7 nevypadají nepohodlně. Ta barva je skvělá. Nejsou můj styl, ale k tobě si je fakt umím představit, džínový bermudy vidím úplně jasně, to hude fungovat a těším se na fotku s šaty ![]()
0zero7 Já si taky myslím, že to nakombinuješ skvěle a koukatelně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY