marieu vidis! Musim Pořešit ty bermudy! Je kosa jak blázen, normálně v dubnu už chodíme na pláž. Tento rok zatím nehrozí grrrr.
Kan dekuji! :)
Co jste si dnes koupili/y?
Já jsem si koupila na léto taky koupila nějaké barvy na nohu. Ale mnohem umírněnější tedy:D. Jsou strašně pohodlný, potřebovala jsem nějaký chodící sandály. Jinak ty sandály na těch hnusopodrazkach se mi moc líbej, vybrala bych si hned. 
0zero7 Presne, džíny nebo nějaký jednobarevný či pruhovaný šaty. Myslím, že když budou pohodlný, budeš ke tahat celé léto, že budou kombinovatelné dost.
Karja ty jsou pěkný!
Evaeva Jo, potřebovala jsem nějaké letní i na kilometry. Mám dvoje vagabondy, ale to jsou tak tvrdý a tenký podrážky, velice nepohodlné, to je tak na nákup či do kavárny.
Karja já už nějakou dobu přemýšlím, jestli jde hrát v pantoflích fotbal. Já mám totiž asi jen birkeny
v nich sice ujdu kilometry, ale to kopání úplně nevím
EvaevaTak na to si kup asi crocsy:D to půjde;-)
Karja v těch se hrozně potím
asi zakoupím nějaké ty sandály, ale zatím to nechávám u ledu (protože nevím jaké)

Kalhoty a sukni v COS a omlouvam se razorblade ze jsem tam na ni bafla... Pozdravila jsem automaticky, asi jak te vidam v tv a tady ![]()
Pavlena Muslik já zatím zůstávám jen u černé. Pak se pochlubte, určitě vám budou slušet.
Catherinne Mam XS což je moje obvyklá velikost u COS, pro porovnaní jsem psala že cocony mám černé vel 36 a zelené vel 34. Materiál je pevnější/silnější tričkovina (nevím jak to lépe popsat) a lehce pruží narozdíl od coconu které jsou pevné
ja jsem ty hnědé vrátila. Za me to kolektivní kousek nebude.
Barva na zivo moc neoslnila, ale sla by, nebyt nize uvedeho; velikost (40) seděla, ale jak to nema žádné zasevky, na prsou saty vůbec nesedely, odstávaly směr podpaží, a to nejsem kdovíjaka prsatice, ale preci jen narozdil od modelky tam nejakou vypln mam; a s délkou se to na mých 173 cm taky bohužel nepotkalo - byly necekane o dost delší než jsem čekala a končily proste v takovem nelichotivem místě. Takze bohužel.
Jako náplast jsem si koupila aspon tuto suknicku a za me spokojenost

Karja hezky barvy, jak vypadaj z boku, jedny sorel s tou podrazkou hodne barevny jsem videla byly super, jeste pak Converse dobry sandaly, ty budou kdyz adidasky blby
0zero7 jsou normálně placatý. Jo nějaké Sorelky s výraznou podrážkou jsem taky viděla, jako líběj se mi hodně. Naštěstí na to nemám nohy, nemůžu mít takový ten pásek kolem kotníku, nebo prostě jak se dělají takové ty sandály typu dětských dívčích. Ale už píšu naštěstí:D:D
Lamicka Dobrý a ten top u kalhot ale taky vypadá dobře.
0zero7 mně přijdou úplně skvělý![]()
Muslik vidíš to úzký hrudník, ramena a zada budou v tomto modelu plus. A i délka je pro moji vyšku 167 akorát. Barva produktovce neodpovida?
Karja taky jsem si ho vsimla, ale ja bych ho neunosila. Mame ve tride hodne teplo, ted to bude jeste horsi.
Dostala jsem absťák

continuity Ježíš, ten jsem už viděla kolem vánoc. Ja jsem teda dostala butikový hotel, ale tohle by se k němu moc hodilo.
brrrteď to je novinka. Já doufám, že se to nějak ve vitríně porovná s tím rybářským domkem.
Ještě to muzeum je boží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY