0zero7 Ty sandály jsou super :-). Jen je dělají až od 37, to je na mě velký. Nejsou menší? :-)
Co jste si dnes koupili/y?
999 Dik! Ja jsem koupila 8 a moc velky, tak jsem objednala 7 a dobry. Mam velikost nohy 37-38 jak u koho. Koukam na Adidas tabulku velikosti (tyto delaji od vel 5, coz by mela byt 36)a pravi, ze vel 7 US je trochu vetsi jak 38, tak to asi sedi, tu 36 nevidis u tebe?
0zero7 Nevidím :-(
999mě přišly adidasy vždy tak minimálně o půl čísla menší.
continuity Risknu to :-).
Cortenové pítko. Chtěla jsem ho už dlouho, ale odkládala jsem to jako rozmařilost... Bude to chtít doladit, nějaké rostliny k němu, nějakou větev do něj, ale už teď jsem z něj nadšená.

Pinot Noir krásné
Pinot Noir To je krásné!
Pinot Noir To sis koupila hezkou věc ![]()
Pinot Noir a ta dřevitá pivoňka!!! Doufám, že dáš fotku až bude kvést.
berush dám! A můžu dát ochutnávku, jsou to hotové Adély! ![]()

Pinot Noir Krásny nákup.
Pinot Noir já mám bílou, letos by měla mít 7 květů a ty bývají velikosti menšího talíře.
berush tyhle jsou taky tak velké. Poupat je tam aspoň dvacet. Taky to vždycky počítám, raduju se, jak rok od roku přibývají. Mám i další, mladší, jedna má deset poupat, jedna jedno, jedna žádné. Ta byla samozřejmě nejdražší. ![]()
Tak bílou potom taky ukaž.
Pinot Noir pítko rozhodně není rozmařilost.
Je moc hezké.
Pítko úžasné. Moc bych něco podobného chtěla taky, ale se dvěma kočkami na dvoře...
999 continuity je to tak Mam nohu 36 a Adidas ruzne modely 36 a 2/3 nebo 37 a 1/3
Mini Díky
Pinot Noir krásne a tá pivonka ![]()
Dneska přišla bundička z Arketu a jsem s ní tak spokojená, jako doteď jen s málo hadrama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY