barbucha taky jsem na ni koukala :) nakonec ale koupila uplne impulzivne tuto Na zivo je skvela, mnohem lepsi nez na produktovce
Tak jsem dnes šla náhodou kolem M&S....díky za tip ![]()
barbucha taky jsem na ni koukala :) nakonec ale koupila uplne impulzivne tuto Na zivo je skvela, mnohem lepsi nez na produktovce
Tak jsem dnes šla náhodou kolem M&S....díky za tip ![]()
Raduza M&S rikas??
Ano, fakt stojí za to.
Super bundy jste si koupily
ja uz jsem se nejak naladila na leto, takze cyklokratasy a tricko.

Tímto děkuji všem co mi radily v Blbých dotazech za rady. Jsou skvělé!

0zero7 tak v takových barvách do evropy nedorazily
na NZ jsem je viděla v pudrově růžové
Manuka a jeste meli takovy tyrkysovo do zelena, ale to bylo loni, taham je uz rok, uzij si je, jsou super!!
Manuka krásný..! Ale nejsem si jistá, je to kůže/korek? Já nakoupila Madrid Big Buckle v plastovém provedení a jsem nadšena!
Pavlena ukauka, jakou barvu? ja ty plastovy miluju a kdyz jsem zjistila, ze maji i ty velky spony tak se chystam!:-))
Pavlena tyhle jsou z kůže. Už aby zas bylo teplo :))
Příspěvek vymazán z důvodu porušení pravidel diskuze!
Kajus didoprdele!
úplně tam to poslat neumím, ale aspoň jsem to zabanovala ![]()
viktorka_od splavu bily se "zlatou" sponou, bala jsem se, ze budou vypadat doktorsky, ale nevypdaji. Ale vyfoceny je nemam..
Pavlena tak hod az bude teplo do outfitu![]()
viktorka_od splavu ja mam ty Madrid v konakove kuzi se zlatou a jsou super, pak teda ty cerveny Arizovy jeste, ale ten jejich plast je uzasnej! Neznicitelny.
Boty, vyhrávám soutěž o ploutev roku. Je to vel 41
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.