Moc pěkná![]()
Co jste si dnes koupili/y?
Díky. Je super ke všem těm širokejm kalhotám co nosím, přesně taková mi chyběla.
barbucha Je fakt dobrá;-)
barbucha tak tá je fakt dobrá
barbucha ta je výborná.
Mmch, zjistila jsem, ze věci COS, Arket a Other Stories se dají koupit na webu Haemka. No přinejmensim to ušetří postovny. ![]()
Raduza to je skvely, ze je to konecne napadlo, kdyz to je prakticky jedna firma![]()
barbucha Moc pěkná.
barbucha to je ale hezka bundicka
Díky holky, to jsem ráda že se vám taky líbí!
![]()
barbucha moc pekna, bude sikovna ke vsemu. Mam skoro stejnou svetle sedou, ale je z nejaky lehoucky latky, beru ji na cesty. Po vytazeni z rance se hned narovna. Tak at se ti hezky nosi!
Děkuju. Tahle je taky docela lehká, je to jen to jejich plátno bez podšívky. Ale na chladnější rána nebo večery v teplejch dnech bude akorát, já v takovým počasí nerada nosím svetr. A je to fakt - skladná na cesty bude taky! ![]()
barbucha a keby sa ti zunovala, vieš kam s ňou ![]()
barbucha taky jsem na ni koukala :) nakonec ale koupila uplne impulzivne tuto Na zivo je skvela, mnohem lepsi nez na produktovce

Jsou si dost podobný (mně béžová ale nesedí) a tobě se ta tvoje bude taky hodit, k těm černejm outfitům ![]()
Koupila jsem si saty na "neprilis formalni" (dle nevesty) zahradni svatbu. Je zajimave, ze mi padnou, coz jsem po pravde vubec necekala ![]()

barbucha no ono jak se otepli, vytahuju zehlicku a bile kosile :) okoli je z toho vzdycky v soku Tolik barev najednou :)
barbucha No ale já něco přesně takového sháním! Má hodně široké rukávy? Já potřebuju bundičku, do které narvu kimonové a balonové rukávky od šatů.![]()
Jako hodně širokými bych je nenazvala, ale kapku nabraný jsou. To spíš bude záležet z čeho ty kimonový rukávy máš, aby se vešly (to jest ne z tlustýho tuhýho plátna apod).
barbucha Tak asi spis nebudu riskovat.
Ale je pekna.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY