JankaM dotahuju!![]()

JankaM dotahuju!![]()

(jsou sice mensi, ale ploutve strasny - dcera prohlasila ze jsou "retro", no za ty prachy mohly byt novejsi![]()
dali mi teda 10 % slevu, ze jsou jety od zkouseni na prodejne, podrazka i vnitrek cajk, a ja je nutne potrebuju na tu Snezku![]()
viktorka_od splavu
. Moje ideální boty by byly barefoot špička a 2 cm podrážka, jsem ráda vyšší ![]()
viktorka_od splavu Ale ty vypadaji dobře ![]()
JankaManatomicy mají tlustou podrážku. Ale jsou trošku menší, mně vychází 42 podle tabulek ![]()
viktorka_od splavu co je to za značku? Já mám ploutev i mezi bf botama, všechny ty hezké skinners a groundies jsou hezké proto, že jsou (na mě) úzké ![]()
Evaeva zaqq, je tam odkaz
JankaM nebuď si tak jistá. Pokud se taky přihlásím, máš vážnou konkurenci
.
Co je to za značku/model? Mohly by mi být....
Evaeva ty jsem chtěla červený, zkoušela jsem a tlačil palec zeshora i ve velké velikosti. Údajně mám vysoký nárt, zkoušela jsem i baleríny a taky všechny moc nízké.
viktorka_od splavu altry krásný, ale už mimo to co jsem ochotná za ně dát.
Nechci přecházet na bf, mám je jen tak pro srandu, pro změnu na vyzkoušení. Může se vlastně v bf cvičit? Myslím třeba ty různé kruhové tréninky, posilovnu atd. Já chodím na bosu, tam bych to zkusit asi mohla ![]()
Makara jakési Saguro, model nevím, jsou z živých bot.
JankaM dik, mám poznačeno
JankaM na takovéhle cvičení klidně, ale na běh, skoky atd. bych volila tlustší podrážku, třeba ty altry. Na ZL je mívají pod dva tisíce, kdybys o nich uvažovala. Na kruháči, kam chodím, cvičitelka cvičí úplně na boso, ale stojí/skáče na tlusté podložce (mně to nevyhovuje).
Já mám naopak nárt nízký, úzkou patu, akorát přes prsty je ta hnáta široká ![]()
viktorka_od splavu jasně, jsem slepá. Vypadají dobře
JankaM no za plnou cenu bych je nedala, na ZL byvaji do 2tis, jak pise Eva. akorat pozor jaky typ, ted jsem jedny vracela, Altra Vanish nemaji rovnou podrazku ale takovou tu "houpaci" to ja nesmim kvuli achilovkam.
Nohavice
Nemam tu postavu ako modelka, ale sú úplne super
A keďže potrebujem trochu vynoviť šatník, tak ešte budem potrebovať nejaké letné veci.
JankaM jsem docela fanda barefoot, takze pokud chces tlumici podrazku a barefoot, vychazi z toho leguano boty. Ale samo jsou drazsi, protoze ta podrazka je bezkonkurencne dobre udelana. Podle me si u barefootu snadno znici lidi nohy, kdyz koupicokoli s tenkou podrazkou, protoze barefoot. Jeste teda mam skvelou zkusenost s CorrectToes, ale to uz je na jinou debatu. Proste bych s temi Saguaro po tvrdem nechodila..
Samara viděla si ty Saguaro na živo? Syn je jednou měl a nejsou to úplně tenké šlupičky. Ale s leguano neporovnám, ty zase naživo neznám já.
JankaM v bf muzes cokoliv, stejne jako bosky, ale imho se to moc neda kombinovat, protoze se nejdriv musis naucit chodit/behat jinym zpusobem, nohy si musi zvyknout. takze chodit v normalnich botach a pak vybehnout v bf by byl masakr:-) Samara ja teda mam na sobe zrovna leguano sandaly (ty jejich ostatni boty se mi hrozne nelibi) a jako jo podrazka je fajn, ale v porovnani s beznyma botama uplne jinde, vcera jsem v nich usla par km a bylo to trochu narocnejsi pro me, jsem zatim takovy z nouze prechazejici
Janulik03 ty jsou hezký.
Já nějak nevím co nosit za kalhoty, široký dlouhý nemůžu, protože furt jezdím na kole a na nějaké kolíčky nebo něco nemám nervy, široký krátký se mi nelíbí, úzký se skoro nenosí.
Už aby bylo teplo na sukně a šaty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.