Kokoska A jak vypadají ty rukávy? Mně většinou tyhle nabírané moc nesluší....
Co jste si dnes koupili/y?
Raduza diky
Garfie tim jak jsou az k lokti, tak to neni uplne takova ta trcici koule, jako to trochu pada dolu.
Kokoska Super, tak já je možná zkusím...koukala jsem na ně už minule, když jsi tu dávala odkaz.
Kokoska tie som obdivovala už keď si ich tu dávala minule, keď ja najradšej vidím tie veci na niekom živom, nie na modelke. Nechceš sa obetovať?
Janulik03 mozna to pres den zkusim, ale neslibuju :)
Šaty. Stojim jak tydyt, aby byl videt ten rukav. Samozrejme na te ruce s mobilem to vypada na velkou kouli jak se to zvedlo nahoru, ale normalne je plihlejsi.

Kokoska diiik, fakt sú pekné. ![]()
Janulik03 nazivo sedi trochu lip nez na fotce, mela jsem tu ruku nejak divne a koukam, ze se to pres prsa nejak napina. Naopak mam pocit, ze jsou mi letos trochu volnejsi nez vloni.
Kokoskamne se šaty na tobě líbí , vlastně o nich taky uvažuji , už jak jsi je dala poprvé .
Tak Betty jsou prijemne, lehke a maji kapsy!
Kokoska No ty kapsy mě právě lákají nejvíc. ![]()
Kokoska tak vrecká je na nich top , to musí byť ![]()
Kokoska krásné šaty, velmi ti sluší.
marieu dik :)
Kokoska Ty stejné si teď koupila ségra na takovou neformálnější svatbu a vypadají hezky.
LadyMary jo, dají se vzít na různé příležitosti, záleží jak se to nakombinuje.
Jdu si koupit odpuzovač hmyzu do zásuvky. Ráno jsem se vzbudila poštípaná jak sviň ![]()
Ja mam tyhle saty v několika barvách a mým favoritem je momentálně tato, v reálu ještě lepší než na fotkách

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY