pecka krásné
Co jste si dnes koupili/y?
pecka Moc hezky sis doplnila :-).
999 continuity Janulik03 ďakujem
Kdyby někdo chtěl, tak variace na kokony COS. Dnes mi přišly černé a jsou fajn.

Raduza tie sú krásne, škoda že nemajú aj s rukávmi
Mám je nějakou dobu v košíku, ale zdálo se mi (na těch modrých), že ty švy se nějak krabatí... Takže kvalita dobrá? Díky!
Důkladně jsem je prohlédla, zkusila a bez závad. U těch modrých na produktovce mi přijde, že modelce moc nesedí v horní části.
Raduzadíky, jsem si říkala, že když nesedí modelce, tak jakou šanci má smrtelník :) a materiál ok?
mitford sister mě právě sedí ten vršek dobře, materiál ok, takový lehčí, nějaká procenta polyesteru mi až tak nevadí. Vypadá, že pujde dobře žehlit. Ty cosácké byly takové pevnější, ale líbí se mi a zůstávají.
Kokoska Ty jsou sympatické. Jaký je materiál? Kokony jsou dost teplé, tenčí bych brala.
Sweet Potato je to takova trochu sustiva lehci latka, pisou bavlna - polyester.
Raduza a jak sedi velikost? Koukam maji akorat sml
moora já mám běžně 38 a objednala jsem.M. Takže L bude 40-42
Kokoska Ty jsem si kupovala už loni a jsem ráda, že nejsou out. Už se na ně těším, letos zatím bylo jen pár příležitostí je vyvenčit.
Kokoska Tak tady bych absolutně netušila, jakou barvu si mám vybrat:D:D
Karja Tezka volba :)
Raduza tie modre su uzasné (aj cierne, ale toto je jeden z mojich oblubenych modrych odtienov...)...pockam si ale na referenciu, ako sa zehlia....
Raduza tie modre su uzasné (aj cierne, ale toto je jeden z mojich oblubenych modrych odtienov...)...pockam si ale na referenciu, ako sa zehlia....
ja tyhle Answear mám, v té modré, a jsou i z hlediska muchlani podobne těm Culture ze Zalanda, co postovala Kokoska. Obojí jsou takové lehké sustive a trochu mačkave, ty Culture trochu o neco víc, ale to je takové subjektivni.
Jako cocony to úplně materialove není, ten materiál je opravdu takovy více tenký a sustivejsi, ale proste takova obstojna letni varianta... ja tedy moc nezehlim, díky polyesteru se zrovna oboje tyto saty v pohodě vyrovnají vyvěšením...
Muslik vďaka!
Mam nový naparovač a ak bude fungovat na tie saty Culture (tiez jedny mam), tak to asi riskbem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY