Ounz Je to možné. Já se onehdy vztekala nad neodeslanými zprávami, pořád dokola, nakonec byl příčinou "cizí" smajlík.
Co jste si dnes koupili/y?
Sweet Potato no vida, tak to bude asi vono!
Moje první Vasky ![]()

Edge A spokojenost? Já mám ty Farm medium caramel a je to teda španělská bota...A blbě se obouvají i vyzouvají, a to mám bezproblémovou úzkou nožku ![]()
Řvousenka mám je o číslo větší než je moje velikost, ptž se mi zdály úzký. Zatím na ně nebylo počasí, tak uvidím....
Ounz Uniqlo ma konecne otevrit obchod i v Praze, zatim se asi nevi kde presne.
Černá kočka vážně? To jsem nevěděla..kouknu na to :)
edit vygooglila jsem, že bude 2026, prej hledají prostory :)
Řvousenka tak hlásím, že boty jsou ok
Koupila jsem si dešťový bubínek a čekala na déšť. On je to vlastně takový Shaman bubínek, ale prodejce psal, že je i dešťový. Tak není, no. Včera byl půl dne na slejváku a ani ťuk ťuky.
Kan a jak to ma fungovat?
Tabea Kapky vody dopadající na bubínek, vydávají lyrické zvuky, které dodají jiný rozměr relaxace ve vaší zahradě. :D
Kan tak to jo. Relaxaci v zahradě za zvuku deště v 13 stupních. ![]()
Kan tak to jo. Relaxaci v zahradě za zvuku deště v 13 stupních.
:D:D:D:Dhahahahaha
Tabea I ve 13°C můžeš relaxovat. My ten zahradní domek máme z jedné strany otevřený a pokud si zatopím v krbu, udělám svařák, tak pohodinda i při dešti. Na sjezdovce je kolikrát větší kosa a taky dáme relax na terase restaurace. I když uznávám, někdo bude mít problém za každého počasí. :D
Kan
Já bych asi radši užívala zvuku toho deště, kdybych někde mohla ležet v teple s nápojem. Co když se kapky netrefí do správného čísla a bude to disharmonie? Spoléhám na tebe, že to ještě vyladíš a podáš report. Deště posílám další várku.
My sme včera relaxovali v tej pľušti - L si chcel zahrať futbal, ešte sme niečo niesli kolegyni, tak sa pýtala, či ideme hrať vodné pólo.
letfenixa syn právě měl trénink ve středu. Po 1,5h lítání po hřišti v celkem silným dešti byl komplet durch a dost zmrzlej. Proto mi taky pohoda u krbu v dešti vůbec nenaskočila. ![]()
Jeste k tý etice/naboženství... Jakou to má hodinovou dotaci? Dcera měla ve druhý třídě dvě hodiny, teď má 3 a přijde mi to fakt hodně. Hlavně že angličtinu mají jen 1 hodinu.
Tabea Týdně? To je pro bezvěrce moc, ale záleží na škole a jejím zaměření. Duchovně jí to nic nedá, protože nevěří a pro vyučujícího je to zbytečně vynaložená energie. Ale já jsem dost kritická a církevní školy by měli navštěvovat lidi, kteří mají opravdový zájem o víru té církve která školu provozuje.
Tabea to mi taky přijde hodně. Co tam probírají?
My byli včera taky venku, jediní na hřišti. Tady teda odpoledne nepršelo nijak intenzivně. Děti byly spokojený, dělaly, cituji, betonovou buchtu ![]()
Tabea Ty jo, tři hodiny to je hustý. Ale třeba to berou v nějakém širším kontextu i s historií, kulturou...Ale stejně dcera je druhačka vid? To mi přijde, jak to je asi udělané, aby to pochopili druháci. U nás mají druháci dvě hodiny angličtiny tejdně, plus ta slavná družinová, kam stejně chodí všechny děti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY